Kasma sorunu

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve yapma tarafından 3 May 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yapma

yapma User

Merhaba oyunda minumum ayarlarda bile kasma sorunu yaşıyorum sadece gemiler yüksekte oynuyorum ve 2d nasıl çözüm bulurum 8gb ram Intel i3 6100 var ekran kartı r7 240 2gb daha önceki sistemde de kasma yaşıyordum 3d zaten hayal gibi

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sorunların çoğunluğu bilgisayarlardan kaynaklanmıyor. Tamamen darkorbit'in yıllara yayılmış sistemsel bir sorunudur. Oyuna gelen yenilikler oyunu sürekli olarak bozmuştur. İlk zamanlar bu kadar kasma , donma vb sıkıntılar yoktu. :D :) Yani donma , kasma vb bir çok sıkıntıyı kendinizde ( Bilgisayarınızda ) aramayın. :) ;)

3. Aynen öyle. Ben bu tür şikayetler gördüğümde aklıma hep bizim sanayi gelir. Sanayinin temelleri atılırken alt yapıyı 45-50 fabrikanın kaldırabileceği şekilde tasarlamışlar. Zamanla fabrika sayısı 100 leri bulunca elektrik arızaları, kanalizasyon taşmaları ve şebeke suyu sorunları başladı, şu an öylede devam ediyor. Yönetim gelen aidatlara bakıyor, fabrika sahipleri de yapılan üretimden gelen paraya bakıyor. Olan çalışan işçilere oluyor. Su kesintileri yüzünden duş almadan eve gitmeleri, elektrik kesintileri yüzünden ısınma/soğuma problemleri, taşan logarlar nedeniyle oluşan koku ve pislik...