Kasma Ve Donma Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Chronzon tarafından 4 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Chronzon

Chronzon User

Kimsenin aldığı parada gözüm yok, beni buradan engellerseniz de umurum dışıdır baştan yazayım fakat birileri değinmesi gerekti, aa bak zamanında yazılmış diye yazıyorum.

Chat'teki herhangi bir hakaret kimseyi etkilemiyor. İnsanlar isyan edebilir, diğer insanlara da duyurmak isteyebilir. Bunu da duygu yükleyerek yapıyor-tahmin edileceği üzere küfür-. Böylelikle bu düzenlemeye harcadığınız para, enerji, vakit oyunun daha önemli olan sorunlarına harcanabilir. Herhangi biri bu chat'te neden küfür ediliyor, admin nerede burası bilmem neye döndü sorununu kasma, donma, teknik sorunlara tercih eder.

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı konu içeriğine uygun olarak düzenledim. Lütfen bundan sonraki konularınızda bu hususa dikkat ediniz.

Eğer oyunda bir kasma, donma sorunu yaşıyorsanız aşağıda vereceğim konular sorununuza çözüm olabilir.

Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S
    En İyi Oyun Performansı İçin S.S.S
    DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Flash Player Hakkında Bilgiler S.S.S

Fakat özellikle haftasonu yaşanan lagdan dolayı şikayetçiyseniz durumun farkındayız ve Merkez Ekibe ilgili sorunu raporladık, Teknik Ekibin sorunu daha hızlı çözmesi adına tekrardan bu tarz bir sorun ile karşılaşırsanız Buradaki konudan yardım alarak lütfen HAR dosyalarınızı Support ekibimize gönderiniz, gönderdiğiniz HAR dosyaları sorunun tespitini kolaylaştıracak ve Teknik Ekibin çözümü daha hızlı bulmasına yardımcı olacaktır.

Ayrıca bizlerinde sizler gibi bir oyuncu olduğunu ve bu durumdan oldukça şikayetçi olduğumuzu bilmenizi isterim. İnanın elimizden gelen her şeyi yapıyoruz umarım ilgili sorun çok vakit almadan çözülür.

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.