Kasma ve TakılmaSorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ЩĪĿĿǤЄƚƚĦЄRЄØИЄÐÂ¥ tarafından 3 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba !

oyun oynerken gecikme takılma ve kasma oluyor flash player güncel ama aynı sorun bilgisayarım 512MB EKRAN 2 GB RAM nete kablolu bağlanıyorum ve tek kullanıyorum 32 bit süper hızlı ama bu şekilde sorun oluyor pc özellikleri kötü ama darkorbiti kaldıramıcak özellikte değil....

Lütfen yardımcı olun bi zevkimiz var oda mahfolmasın :(

(ilgili bölüme taşırsanız sevinirim)

2. Merhaba ,

Hangi tarayıcı kullanıyorsunuz ? Ayrıca belli aralıklarla tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyip deneyebilirsiniz. Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz ve tavsiye olarak Yandex yada Maxthon önerebilirim.

İyi forumlar.

3. Youjin

Youjin User

sanırım ram yetersiz geliyor yükseltmen lazım eğer pcden anlıyorsan sendeki ram çıkart aynısından 2 gb daha al kendin alıp tak anlamıyorsan pc servislerinden birine götürüp ram eklettirebilirsin sanırım 50 tl falan tutar.

4. Bende 1 gb ram var oyunu akıcı bir şekilde oynuyorum ama fazla zorlarsak donuyor tabi :)

Tarayıcıda sorun olabilir. Ben maxthon kullanıyorum ve gayet iyi durumda.
    Pcye bakım yapıyor musun? Disk birleştirme, kayıt defteri onarım gibi.
    Sürücüleri düzenli olarak güncelledin mi?

Kasılma pcden kaynaklı olurda gecikme derken sen npcye sıkıyon ama sıkmıyormuş gibi mi oluyor? İnternetinden kaynaklanıyor olabilir.

Not: Her sabah reset sonrası 1.30 saat oyun bozulur.

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Oyun ayarlarını düşük seviyede tut ek olarak droitleri gösterme ve bu şekilde oynamaya çalış.Maxthon veya mozilla firefox dene.Oyunu uzun süre oynuyorsan saat başı oyunu kapatıp tarayıcının çerezleri temizle.Oyun oynayacağın zaman gereksiz uygulamaları kapat.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Son olarak işlemci hızın nedir?

6. Düşük ayarda oynanmazki bu oyun :) Muhtemelen chrome kullanıyordur oda kastırır. Dediğin gibi işlemci hızınıda öğrenince sorunu anlarız.

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

Yüksek ayarda kasıyorsa gayet güzel oynanır.Grafik kalitesi,dokular ve doku boyutu yüksek gerisi düşük:D

8. Zaten onlar en önemlisi sen hepsini düşükte oyna der gibi konuştun :) Bendede efekt yükse ve ışık ortada 1 gb ramle iyi gidiyor :D

9. SORRYAGA

SORRYAGA User

Hepsi düşükte de oynadım ama en azından görüntü kalitesi dibe vursun istemedim.Yoksa 1 hafta öncesinde bu yazdıklarım da düşüktü:DArada keyif almak amaçlı full ayar yapıyorum ama en fazla 45 dk sonra düşürüyorum.Elimdeki tek bilgisayardan da olmamak için :D

10. Bende bu oyunu gule oynaya calıstıran 1 sistem var ama net kotu o daha da delirito guya fiber arada takılıor 1 dk gidior :(

11. Merhaba ,

Konu hakkında bir gelişme var mı yazarsanız seviniriz.

İyi forumlar.

12. işlemci hızı 2.40 mozilladan giriyorum toplu yaratıklar gelsin fps hemen düşüyor maxthon kullnadım oda mozillaya göre biraz düzeldi ama arada gene gidiyor :( :( :(

13. Merhaba ,

İşlemci , Ram , Ekran kartı , Kullandığını tarayıcılar ve İşletim sistemi bilgilerinizi yazarsanız daha iyi olabilir.

İyi forumlar.

14. Merhaba ,

Ekran kartı kaç mb bu belli değil. İşlemci ve Ram iyi olmasa da idare eder fakat ekran kartı özelliği nedir gözükmüyor.

İyi forumlar.

15. Çalıştırdan dxdiag yazıp ekran kartınızı ordan bakabilirsiniz.

16. eray

eray User

Bende de sorun MEM yazan kısmın zamanla artması ve bunun özellikle terör kapısında olması ... 1000 e yaklaşınca kasma yapıyor çıkılmıyor da

17. Kullanılan tarayıcıya göre bellek(RAM) kullanımı değişir. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz.

18. eray

eray User

Mozilla Maxthon karışık.İkisinde de aynı sorun var.Maxthon özellikle değerler yükselince flash playeri durduruyor.

19. Aynı sorunu bende de oluşuyor. flash çöküyor. Ama RAM'i hiç dikkat etmedim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.