Kasma ve TakılmaSorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ЩĪĿĿǤЄƚƚĦЄRЄØИЄÐÂ¥ tarafından 3 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eray

eray User

Bende bu sorunu yaşamaya başlayınca(terör kapısında) sürekli olarak açık bırakıp kontrol ettim.Normal haritada 300-400 olan ram terör kapısında 1 er 2 şer çıka çıka 1000 lere geliyor.Çoğu kez de çöküyor.

2. mem yazan memory yani ram , anlamıda o sekmenin ram'den ne kadar kullandığını gösteriyor . çok yükseklere çıkarsa mini haritadan bi köşeyi işaretleyip mevcut sekmeyi(oynadığın ekranı) kapatıp anasayfadaki başlaya tıklamak , sonrası malum oyunu açıyorsunuz . ram kullanımı sürekli artar (normal birşeydir) sisteminiz iyi değilse belli değerlere geldiğinde sekmeyi kapatıp tekrar açarak sıfırlarsınız o sekmenin kullandığını , ram ' in neden olduğu kasmayı böylece bitirmiş olursunuz .

3. o şekilde ram oranı düşüyor ancak beslemelerde gidiyor o sıkıntıda var

4. bunu ilk defa duyuyorum , hangi beslemeler gidiyor acaba daha önce olmadı bana böyle bir durum

5. eray

eray User

hız ve kalkan sanki hiç beslenmemiş gibi oluyor.Oyunun genel sorunu.Kapıdan atlayınca filan oluyor düzelmesi için çıkıp girmek gerekiyor.Teknik konular da açılmış bir sürü konu var.

6. Bende de aynı sorun var ama 3 gb oluncaya kadar hissetmiyorum 16 gb bellek var ondandır heralde.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.