Kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™ßß_K€SKİN™ tarafından 30 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben 31 lf3 16bo2 15elit hız 8 iris 8lvl kamili pet kalp düzeni 6 argesi olan bir goliyim.16 levelim.Ama nedense kasamıyorum.Lütfen bna kasma taktikleri önerebilir misiniz?Suan 120 m param var

2. Maqa67

Maqa67 User

Kristallon kes Cubi Yap.

3. Cümlenin sonunda ne kadar kredinin olduğunu söylediğine göre senin krediye ihtiyacın var skylabdan taş çekebilir, npclerin çöpünü satabilir, x-6 haritasında ist varsa sürekli cubi çöpünü alıp satabilirsin. Uri bakımından Cubi iyi ama kami olduğu için x-5 haritasında npc toplayıp kami atarak kasılabilirsin. (x-7de tallinler kaçtığı için x-5i tavsiye ediyorum)

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kristallon keserek ve kapı yaparak kasılabilirsiniz,daha seri kasılmak için küçük npc leri seri bir şekilde kesebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Şuan leo ya geçip düşük görevleri yapıp rütbe kasmayı düşünüyorum siz ne dersiniz

6. Rütbe sadece bir görüntüdür, önce gemini geliştirmen lazım.

7. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rütbeye fazla takılmayın çünkü gemileri rütbeniz değil geminiz ve geminizdeki ekipmanlar keser,bir an önce geminizin LF4 ve Elit kalkan sayısını arttırmanızı önerebilirim.Argeyide unutmayalım ....
    Kalın sıkma argesi aşağıdaki gibidir;

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

iyi Forumlar.

8. Şu anda 175 m para var aegis için biriktiriyorum nasıl daha çabuk kredi kasabilirim.Lütfen cubi demeyin svde cubi kesen nerdeyse yok

9. Merhaba ,

O zaman korsan haritası 5-2'ye gidip orta kısımdaki ada gibi bölüme yakın kasabilirsiniz. İmha ettiğiniz npc'lerin çöplerini toplayıp hammadde satış yerine satarak kredi kasabilirsiniz. Ayrıca 5-2 haritasında hammadde satış fiyatı normal haritalara göre biraz fazla oluyor.

İyi forumlar.

10. WolfWar

WolfWar User

En iyisi günde en az 50 tallon kesmendir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.