Kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ░Kà®àmàn•ØğLµ░ tarafından 18 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Örneğim cubi yada bir adama dalarken oyunda kasma yaşıyorum.Bunu nasıl çözebilirim ?
    3D oynamıyorum.Tüm grafikler yüksek ve yaklaşık 25-30 fps alıyorum.Ayrıca PC biraz eski.Grafik ayarlarını düşürünce de güzel gözükmüyor bu yüzden nasıl bir çözüm uygulayabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.
    İYİ FORUMLAR.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tarayıcınızda bulunan çerezler kasmaya sebep olmaktadır.Arkada çalışan programlar yüzünden kasmalar olabilir veya tarayıcınızı çok uzun süre kullanıp ramden çok fazla kullandığı için kasma yaşayabilirsiniz.Bilgisayarınızın özelliklerini yazarsanız daha iyi olabilir.

Keyifli forumlar

3. darko_pro1

darko_pro1 User

1. PC hızlandırmak ve bakım yapmak için olan programları kullanabilirsiniz. Öneri;
      1. AVG PC TuneUp (Genel bakım, gereksiz uygulamaları kapatma...)
      2. Smart Defrag (Disk birleştirme)
    2. Maxthon kullanabilirsiniz çok iyi.
    3. Sürücülerinizi güncelleyin.

4. Merhaba ,

Kullandığınız tarayıcıdan kaynaklanıyor olabilir. Flash player güncel değilse güncelleyebilirsiniz. Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini en azından haftada 1 temizleyiniz.

İyi forumlar.