KASMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚►ΣЯZЦЯЦMLЦ╚►ΣMЯΛΉ◄╝ tarafından 30 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şöyle bir şey yapsanız Cubide filan keserken yaratıka lazer atıyoruz çok kasıyo şu lazerleri görmemek için bir şey yapsanız kapatma yeri filan olsun ayarlarda herkes sıkıyo çok kasıyo zaten normalde fps 20-25 cubiye gidom 1 oluyo x4 atanlar var çok kötü oluyo eminim herkes bu durumdan şikayetçidir

2. Prophecy

Prophecy User

ayarları en düşüğe getir çerezlerini sil başka tarayıcı dene...

3. Kardeş hepsini denedim ama adamlar cubide x4 elit sıkıyo zaten kalabalık x4 sıktımı ekran donuyo donuyo deilde işte fps 4-5 oluyo tıklama zorlaşıyo Hangi tarayıcı mesela ben Yandex kulanıyom

4. Prophecy

Prophecy User

O herkeste oluyor bunun çözümü DOe göre yok

5. tek çözüm oyunun hem indirilip hemde tarayıcıdan oynanması zaten erdemle birlikte bununla ilgili bir konu açmıştık bi bakın

6. Yok siz beni anlamadınız hani lazer atıyoruz ya onu görmesek açma kapama dügmesi yapsalar ayara bu sorun kalkar adamların sıktı x4 kalın atıyo onun sayesinde çok kasıyo onları görmesek bence kasmaz

7. Bunun tek ve kesin çözümü bilgisayarınızın RAM'ini değiştirin ne kadar yüksek değerde bir RAM takarsanız o derece yüksek çözünürlüklü ve kaliteli bir oyun oynarsınız .. Şahsen ben kendimde değiştireceğim.

8. Arkadaş herkes RAM'i yükselt çerez sil şu bu demiş. Lazerleri kapatma ayarı olsun ne güzel işte daha az kasar.

9. Mantıklı. Droitleri kapatma ayarı var lazerleri de kapatma ayarı olsa güzel olur .

10. Oldu olacak gemiyi portala zincirleyelim o da görünmesin .. Onu kapat bunu kapat demiyonuz da PC de sorun var herşeyi darkorbite yükleyin .. Herkesin PC kaldırıyorda bi size gelince Darkorbit ağır bi size gelince kasıyor.

11. Ya her kasma için PC'ye RAM taktıralım, ekran kartını arttıralım bunu mu istiyorsunuz? Biraz objektif düşünün yahu! Düşün lazerleri kapatma seçeneği var diyelim bu oyundaki kasmayı ne kadar azaltır biliyor musun? Bilgisayarının özellikleri çok iyi olmasına rağmen oyunu kasan birçok oyuncu var. (Bende buna dahilim. :D)

12. En başından beri 2 veya 4 GB lık bir RAM taktırırsan hiçbir sorunun kalmaz.Ben bu olayları biliyorum kardeşim. Eğer dediğiniz şeyler yapılırsa ve kasmaz ise Wallaha bizim Pc süper oyunu hiç kasmıyo diceksiniz yok eğer kasmaya devam ederse gelip buraya yeni yenilikler isteyeceksiniz. Oldu Şirketin tapusunu üzerinize yapalım siz kullanın. Herşeye bir yenilik herşeye bir yenilik olmaz öyle. Önce dendindeki soruna bakacaksın kendindeki sorunu çözeceksin eğer hala oluyorsa o zaman gelip buraya dert yanacaksın.

13. 256 ram 512 ekran kartı ekran kartı fazlada olabilir 2 gb ram taktırınca gidomu şimdi sorun ekran kartı nolcak

14. Ayarları en düşüğe getir.Ardından kısımlarda yükselen isabet sayılarını göster yazan bi yer vardı.Ordan iptal et hiç bir şekilde kasmaz.

15. Kardeş, sen en iyisi benim yazdığımı bir daha oku. Ya da boşver, ben zahmete katlanırım, ahanda şuraya iyi bak, demişim ki: ''...Bilgisayarının özellikleri çok iyi olmasına rağmen oyunu kasan birçok oyuncu var. (Bende buna dahilim. :D)'' Şimdi sen bana bunu diyorsun: ''Önce dendindeki soruna bakacaksın kendindeki sorunu çözeceksin eğer hala oluyorsa o zaman gelip buraya dert yanacaksın.'' Eğer hala anlamadıysan mousenin yuvarlak döndürme şeyi var ya, hah işte onla yukarı çek sayfayı, mesajımı tekrar tekrar oku, eminim anlarsın, saygılar.

16. Sen bana bir Bilgisayarının özelliklerini saysana.. O özellikler sana göre iyi olabilir.
    O zaman ekran kartını değiştir.. Kendindeki tüm sorunları hallettikten sonra bura dert yanacaksın.

17. Kardeş, bence bir kez daha oku. (Yine anlayamayacaksın ama yinede oku sen.) Yine anlamazsan boşver uzatma el yormaya gerek yok.

18. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.