Kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KafamHafifDumanlı tarafından 12 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Degerli Arkadaşlar Darkorbit Neden Kasıyor Hala Çözemedim ayarlarlarıda düşürdüm Bilgiseyarımın (pc) sistem Özellikleri
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------Ram=2.50 GB
    İşlemci İntel Pentium 4 2.40ghz
    Ekran Kartı=512mb ATI Radıon HD 3450
    Sürüm=XP Professional
    İnternet=TTNET Hızlı
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------Bunlara Ramen Kasıyor Az fps geliyor nedeni nedir acaba acil lazımda şimdiden teşşekürler yardımcı olan arkadaşlara

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Flood yapmak görüntü kirliliği yapmaktadır ve yasaktır.

Lütfen Flood yapmayınız.

Sorununuza gelecek olursak ;

FPS ( Frames Per Second ) Hakkında Bilgiler

Flash Player Hakkında Bilgiler

Bağlantı Kopmaları ve Oyun Performansı Hakkında

Konularını inceleyerek oyun performansı konusunda neler yapabileceğinize bir göz atabilirsiniz.

İkinci olarak Ekran kartınız , Maalesef oyun için ideal bir kart değil , Özellikle Bellek miktarı düşük.

Bu nedenle oyun içerisindeki , Grafik detaylarını düşürürseniz , Kasma oranını azaltabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. Çok Teşşekürler 40 47 49 fps alıyorum

4. Merhaba ,

Mod'umuzun vermiş olduğu Flash Player Hakkında Bilgiler konusunda bazı ayarlar var onları yapmadıysanız onları da yapın.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.