Kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KafamHafifDumanlı tarafından 18 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 40 45 fps alıyorum ama genede kasıyor darkorbit... bana bir program yada bir tarayıcı varmı önericeniz acill beyler-bayanlar yardımcı olan arkadaşlara teşşekkür ediyorum..

2. Merhaba,

Gpu tweak programıyla ekran kartınızın durumunu kontrol edin. Eğer sonuçlar normal ise tarayıcınızın çerez ve önbelleğini boşaltıp oyuna tekrar girin.

İyi Forumlar.

3. Teşşekür ederim ilginizden dolayı bakıp tekrarar bi yorum atıcam yeniçeri modum

4. ahmettyran

ahmettyran Guest

Chrome ile giriyorsan girme. Firefox ile giriş yap, en az 10-15 fps fark ettiriyor . O flash player işini çok denedim ama olmuyor. Ayrıca RAM, EKRAN KARTI, bunlar etkiler oyunu. Eğer kasa bilgisayar kullanıyor isen kasayı açıp fanları,kasayı süpürge ile süpürüp güzel bi yağla. Farkı göreceksin. ;)

Ayrıca firefox için tavsiye oyunda 50-60 dakika kaldıktan sonra oyun sekmesini kapat tekrar aç. Flash player içinde biriktiriyor ve bir süre sonra kasmaya sebep olmaya başlıyor.

5. webce

webce User

ben ikisinide tavsiye etmıyorum en ıyı verımı operadan aldım operada turbo sekmesınıde acıyorsunuz eskiden olumdu chrome ile oynamak firefox desen kuruldu kurulalı sıradan sitelerde bile çökme sorununu çözemedi

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Birde maxthon tarayıcı indirip deneyiniz.

7. ÇORBACI

ÇORBACI User

Makineniz iyiyse kasmaması lazım kasıyorsa ya makinenizin bir parçası düşük yada hatalıdır yada internetiniz kötüdür.

8. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.