kasmayan tarayıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-ADANA-* tarafından 7 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

kasmayan tarayıcı öneriniz var mı veya oyunun kasmaması için neler yapabilirim
    fps 1-27 arasında :( acilen öneri verin oyunu takılarak ve kasarak zar zor oynuyorum
    lütfen öneri verinn

2. Merhabalar;

Fps nizin düşüklüğü internetinizden kaynaklı olabilir.Buradaki ve burdaki konuları inceleminizi öneririm.

İyi forumlar.

3. kardesi
    kardesim sana seamonkey web tarayıcı önerebilirim sıkıntısızdır

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bende operayı kullanıyordum .Ramden benim bilgisayarıma göre daha az kullanıyor.Sizde bütün tarayıcıları deneyerek hangisinin daha az kullandığını bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

başka önerisi olan yok mu
    cevap verenlere teşekkür ederim

6. p.c den sorun varsa istedigin tarayici kulan yine kasar
    bence ram kartini onemli ben yeni pc aldin suan arada bir kasiyor
    sendeki sorun bende vardi tarayici fark etmiyor

7. Kasmayan tarayıcı diye bir sey olduğunu sanmam varsa bende kullanıyım:) ben chrome kullanıyorum cubi ve kalabalık (>15 kisi) yerde kasıyor ama pc kötü.

8. TheMaster

TheMaster User

Yaptığım tespitlere göre RAM'i en az opera kullanıyor. Tavsiye ederim.

9. Merhaba ,

Konu açarken uygun bölüme açmaya dikkat ediniz.

Yandex yada Maxthon deneyebilirsiniz.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

10. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

ram 2 gb ekran 1 gb abimin mac var 16 gb ram var fps sürekli 60 ne düşüyor nede artıyor sürekli 60 safari kullanıyor birde o bana pc vermiyor :D illa Apple mı alalım beyler ya :)

11. mozzilla firefox, chrome, internet explorer, maxthon, opera, yandex hepsini tek tek denedim. içlerinde en iyisi yandex.

12. nedendir iclerinde en begendiğim ve şu anda kullandığım maxthon :D cok güzel bir ara yüzü var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.