Öneri Katladıkça Kazan Etkinliği Geri Gelsin Mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve StorMHawsK tarafından 13 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katladıkça Kazan Etkinliği Geri Gelsin Mi?

1. Evet

31,3%
  2. Hayır

18,8%
  3. Evet Yanında Havoc'da verilmeli

50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. StorMHawsK

StorMHawsK User

Beklediniz, ümidinizi kesmediniz ve o geri döndü! Yine, yeni ve yeniden sadece Türk oyuncularına ve Türkiye sunucularına özel etkinlik geri dönüyor. Kısa süreliğine sizlerle olacak bu etkinlikle herkes Hercules Diroit dizaynına sahip olabilecek!

05 Mart - 08 Mart tarihleri arasında geçerli olacak etkinlikte seçtiğiniz her Uridium paketinde muhteşem hediyeler sizi bekliyor. Galaksi Kapısı Enerjileri, Hercules Diroit Dizaynı, Yarasa Uçuş Düzeni ve 3 Aylık Premium hediyesiyle yeni deneyimlere hazır olun!

05-08 Mart aralığında çıkmış olan katladıkça kazan etkinliği, tekrardan Nisan ayında görme şansımız olabilir isteyen arkadaşların oylarını ve desteğini bekliyorum.
    Havoc'u eklememiş olmamın sebebi ise şu yüzden; Darkorbit'i uzun süredir oynayan arkadaşlarımızın 1 tane veya 2 Havoc'u kaldığını biliyoruz. 40 Kapı yapıp Havoc çıkartamayanlara, Herculleri ful olup da sadece bir kerelik büyük bir teşekkür olacağından eminim.

Son düzenlenen: 13 Nisan 2015
  2. senberk99

senberk99 User

olmamalı hep türk serverleri yararlanıyor globaldeki türkler falan düşünülmüyor ayrıca bu etkinliğe her zaman karşıyım adamlar palla topluyo 1500-2000tane gg basıp herkül havoc almak için uğraşıyo fakat para çekip bunları elde edenler var yani ben uridium çekmeye karşı değilim sadece şuna karşıyım bazı şeyler sadece parayla olmamlı oyunda uğraş olmalı herkül havoc kapıdan cıkan şeyler artık etkinlikle verilmemeli bence.

3. StorMHawsK

StorMHawsK User

Görüşünüze saygı duyuyorum, Ben 1 yıllık bir oyuncuyum TeamSpeak'da dolaştığım zaman, her oyuncu ya Hercul yada Havoc 2 tane kaldı geminin ful olabilmesi için diyor ve genelde 30 kapı hatta 40 kapı yaptım söyleyen oyuncular vardır.
    Ben sadece 2 veya 3 tane veya 1 tane kalan arkadaşlar için böyle bir etkinlik gelmesinden yanayım...

Son düzenlenen: 15 Nisan 2015
  4. senberk99

senberk99 User

aynen kardesim adamlar 1 level gidip ful herkul oluyo oyun biraz ugras olmali yani son 2-3 tane kalmislara olabilir adamlar 50 kapi acmis herkul fulleyemeyen falan var oyleyse olsbilir..

5. StorMHawsK

StorMHawsK User

Destek veren arkadaşlar oylarınızı bekliyorum.

6. Gelecekse tum serverlara gelsin. Sirf tr ye geliyor bizim agzimiz acik izliyoruz :D

+1

7. StorMHawsK

StorMHawsK User

Kesinlikle böyle bir etkinlik çok güzel olur (benim düşüncem). Bence de sadece Tr sunucuları ile kalmayıp sizleride düşünmeleri gerekmektedir. Bence yetkili kişilere gidecektir mesaj.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.