Katladıkça Kazan Kampanyası Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PSYCHOPAST____ tarafından 4 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese merhaba

Katladıkça Kazan kampanyası duyuruldu bildiğiniz üzere öncelikle bunun için teşekkür ediyorum çünkü gerçekten sade uridium o fiyatlara değmiyor ve ilgi az bunun sizde farkındasınız. O yüzden bu kampanya ile alınabilecek hâle gelmiş böyle sık sık yapmanız hepimiz için iyi olur.

Ancak bir önerim var kampanya da bir dengesizlik söz konusu hazır başlamadan değerlendirilmeli bence.

330.000 uridium çekince yarasa düzeni yerine hezarfen tasarımı olursa gelen ilginin %30-40 daha artacağına eminim. Çünkü yarasa düzeni 125.000 uridium ve çoğu kişide var yani yaratık kesen az gelişmiş gemilerin hepsinde görürsünüz. Hezarfen öyle değil ama. Türk oyuncuları olarak kendi ülkemizin tasarımını kullanmaktan gurur duyuyoruz ancak alınası çok güç maalesef hem ne güzel kendi ülkemizin tasarımını bu vesileyle edinmiş oluruz güzel olmaz mı sadece Türkler için yapılan bir etkinliğe bu hediye çok daha fazla yakışır ve talebi arttırır.

Şöyle bir durumda söz konusu. Hercules tasarımı tartışmasız en zor fullenen şeylerden birisi, ben 330.000 uridium alacağıma gider 2 tane 150.000 uridium alırım 2 hercules tasarımım ve üstüne 750 GG daha fazla yani toplamda 1500 GG yaparım bu daha kârlı. 150.000 uri x3'te 900.000 yapar 2 tane. 330.000 olansa 990.000 arada 90 bin uri fark var fakat iki katı gelen ekstra enerji ile sen alfa beta açarsın 90 bin uriyi kapatırsın üstelik x4, tp, şp açısından daha kârlı olur.

Yani 150.000 uridium almak açıkçası biraz daha kârlı olmuş. VIP dediğiniz nedir ki kimde yok?

Dediğim gibi 330.000 uridium'un kanımca biraz daha farkla albenisi olmalı ki bir anlamı olsun. 2 hercules ve daha fazla enerji daha kârlı aksi taktirde aradaki o uridium gelen enerji ile kapanıyor çünkü kaldı ki o enerjiden elit insta falan hertürlü daha kârlı. Mantık hatası olmuş burada.

Facebook sayfanıza yazdık planlarımız arasına ekledik dediler ancak bunu hemen değerlendirip duyurulması hepimiz adına daha iyi olur ki ona göre plan yapalım şahsen yarasa yerine hezarfen olursa beni alacağım 330.000 uridium.

Benve gayet mantıklı ve herkes için daha iyi olacak bir öneri, planlarınız arasında da olduğuna göre değerlendirir ve yetkililerden cevap gelirse sevinirim. Teşekkürler, kolay gelsin.

2. Merhaba ,

İlk olarak şu anda yapılabileceğini sanmıyorum çünkü öyle pat diye bir şeyler yapılamıyor. Ayrıca Yarasa düzeni verilen ayrı Hezarfen Tasarımı verilen ayrı kampaya'dır. Başka bir zamanda Hezarfen tasarımlı kampanya çıkabilir.

Eğer düşündüklerinizin farklı olduğunu düşünüyorsanız Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne konu açabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.