KATLADIKÇA KAZAN KAMPANYASI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BigBarracudA tarafından 23 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolay gelsin cümleten

şu katladıkça kazan kampanyası çıkacakmış yarın işin ilginç tarafı 330.000uri çekene cerrah hediye edilecekmiş nasl bi akıl tutulması bu cerrah o kdr basitleştirildi şimdi cerrahtan daha iyi bi gemi çıkarmanız gerekiyo.

biz 300k uri kasıp dükkandan aldık buda yanlıştı bence etkinlik gemisi sonuçta ama en azndan urisini verip aldk

fakat şimdi x3 vaktinde 330k uri çekecen üstüne sana cerrah verecekler bu fazla oldu ya akıl işi değil.

ha birde sadece tr serverimi bütün serverlermi bunuda söylermisiniz

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Her server de geçerlidir. Ayrıca cerrah tasarımı bütün oyuncular tarafından sıklıkla sorulduğu için bu şekilde bir ekleme yapmışlardır. Adminlerimize sürekli 'cerrah ne zaman çıkacak?' diye sorular geliyor.

İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 23 Eylül 2015
  3. tamamda modum süreli olarak dükkana gelmesiyle 330k uri çekene hediye etmek aynı şeymi allasen

ayrıca bana gelen mailde katıl seçeneğine tıklayın oynadığım iskandinavya 2 serverine gönderiyor beni sadecce tr serverlerine özel olduğundan eminmisiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Eylül 2015
  4. Tüm serverlarda geçerli, TR değil.

5. eray

eray User

katılıyorum.Bende indirimle 210k uriye aldım.Eğer böyle olacağını bilsem o zaman almazdım.Üstüne de 1 milyon urim elimde kalırdı.Etkinlik yapmak güzel de dengeyi gözetmek gerekiyor.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Kusura bakmayın yanlış bilgi verdim. Kampanya her serverde etkindir.

Bu tasarım ilk çıktığında özel olarak sunulacağı belirtilmişti. Öncelikle sadece yarışmayı kazananlara verildi sonrasında ise uzun süre sonra satışa çıktı ama buda kısa süreliğineydi.

İyi Forumlar.

7. 210 bın uriye almışsın neyin hesabını yapıyon daha,1 mılyon uri 180 tl boyle almak dahamı karlı gelıyo...
    konuyu açan arkadaş 330 bin uri çekene hedıye verılmesıne akıl işi değil dıyo,180 tl ye almakmı iyi 300 bin uri kasıp bedavaya almakmı iyi...
    mıllet kappa yapmadan herkül fullüyü asıl buna tepki gösterın,bizde yapıyoz defalarca cıkmıyo şans dıyolar,çıkmasınki parayla satalım ıstıyolar....

8. Tom_Cat

Tom_Cat User

hezarfen e de yaptılar aynısını şimdi kullanan pek görmüyorum.darkorbit bilir işini.

9. coder545

coder545 User

bu kampanyayi cerrah icin almicaz herhalde , ben herkules icin bu kampanyayi bekliyordum cerrah cikinca bidaha gelmez diye indirim paketi cekip cerrah aldim 225k uctu

10. eray

eray User

yani tamam vip verilir katlayıcı verilir indirim paketi verilir gg cephane filan da verilir ama hercules le cerrah vermek saçma ötesi olmuş.Hadi cerrahı da çıkaralım ama hercules vermek über saçma olmuş.

11. goal kick tasarımlarıda o zmn çıksın kardeş arada hediye etsnler mesele 180tl vermek değil mesele cerrahı hediye etmek sen herkül kımına takılmışın oda ayrı iş ama o hertürlü yapılır alınır kappadan cerrahı hediye alacan 1m uriylede geliştirme yapacan 300k ya aldk biz keşke bzede sunulmasaydı çeşitlilik kalmadı ayrı özel bi tasarımın hediye edilmeside cabası canım bnm derdim o

12. ben anlamıyorum bu işleri cerrah geldi dükkana kaçırdık şimdi paymentte hediye veriyolar kaçıranlar için tekrar dükkana getirseler bundan daha hayırlıydı bu oyuna herkes para yatırmıyo benim gibi parasız darkorbit oyuncusu çok fazladır umarım kaçıranlar için kısa süre içinde tekrar dükkana düşer cerrah tasarımı düşmesse de almayız artık herkes oyuna para yatırcak kadar zengin deil

™-ЦSŦΛÐ-™ bunu beğendi.
  13. Merhaba ,

Katladıkça Kazan etkinliği ile ilgili olarak Buradaki duyuruyu incelerseniz yardımı olacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.