katladıkça kazan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Maximillian tarafından 19 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben katladıkça kazan kampanyasını sorcaktım.şöyle ;ben 30 bin uri alıcam 300 gg gelicek bi 30 bin daha alsam 300 gg daha gelirmi ?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Evet alabilirsiniz ve ödülleride gelir..

iyi forumlar.

3. Bu kampanya tüm serverler için geçerli mi yoksa sadece TR serverleri mi faydalanıyor? Ben global avrupa1 deyim ben uri alsam hediye gelir mi?

4. rufless48

rufless48 User

kardeş alma başka uri gelmiyo hediyeler ben 3 tane 30luk aldım gelmedi hiç birisi

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Türkiye sunucularında etkinlik kampanya kapsamında uridium alanların hediyeleri gelmeyenler lütfen supportta yazsınlar ve gereken incelemeler sonucunda hediyeleri verilecektir.

İyi Forumlar

6. aborjin14

aborjin14 User

supporta mesaj attık bakalım ne diyecek anladıgım kadarıyla hediyelerin hic biri veril memiş bende alamadım bekliyorum

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Genel bir sorun olabilir şuanda incelemeler sürmektedir. Lütfen sabırla bekleyiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.