Katlandıkça kazan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BSYO tarafından 19 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BSYO

BSYO User

hani çıkmadı takvimde vsr gözüküyor ayrıyetten helix 400 olması gerekmiyor mu

2. Evet çok doğru normalde katladikca kazan olduğu zaman x4 vardı .sanırım zeus gününe denk olduğu için 3.5 yapmışlar yarın bak x4 vardır belki

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bugün 18:00-21:00 saatleri arasında %350 Helix Katladıkça Kazan ile uridium alımlarınızda %350 bonus elde edebilirsiniz. Katladıkça Kazan içeriği kapsamında %350, %380 ve %400 gibi fırsatlarla uridium alımlarınızda bonus uridium alabilirsiniz. Helix Katladıkça Kazan Özel Ödülleri'ni buradan inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. BSYO

BSYO User

modum katladıkça kazan şu mindfire beyni ve rsb veren etkinlik değil miydi çıktığındada genellikle helix 400 oluyordu ben onu soruyorum

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Evet, bahsetmiş olduğunuz içerik de Katladıkça Kazan etkinliğinin içerisinde bulunmakla birlikte mesajımda belirtmiş olduğum gibi yararlanabileceğiniz %350, %380, %400 Helix Katladıkça Kazan fırsatları bulunmaktadır. Bunlardan %400 Helix Katladıkça Kazan, uridium alımlarınızda %400 bonus uridium vermesinin yanı sıra bahsetmiş olduğunuz gibi ek ödüller de vermektedir. Bu ödüllerin içeriğini de önceki mesajımda belirtmiş olduğum konudan inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. [​IMG] size demedimmi zeus gunu oldugu için 3.5 ti.Şimdi ise bugün zeus günü yok ve x4 var

7. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Gelen fırsatlar diğer etkinliklerden bağımsızdır. Zeus Günün ile 3.5 kat çıkması arasında bir bağlantı bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

Manitu ve 47OkYaNuS47 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.