Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Konuya katkı için teşekkür ederim.Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenmeye uygundur.

Keyifli forumlar

2. Hidrata

Hidrata User

iyi günler arkadaşlar ve modlar 2 ay önce blody marka mause aldım şimdide macro yazmayı öğrendim sorum şu rsb beyaz karıştırma atadım ,ema kamu atadım, plt3030 silah arza roketi karıştırma atadım önerilerinizi bekliyorum daha değişik malzeme karıştırma kombinasyonları yada macrolar hakkında fikir verirseniz sevinirim

şimdiden teşekkürler mause markasını soracaklar içinse (V7MA A4 TECH BLOODY)

3. Aliens

Aliens User

Bu gibi şeyler etik değildir. Ceza almanıza bile sebebiyet verebilir. Size önerim bu işlerden vazgeçmenizdir.

4. Hidrata

Hidrata User

giş kurallarında oyuna müdahale edecek programlar yasaklanma sebebidir bunun etiklikle alakası nasıl insanlar uri çekip öne geçiyorsa bende mause satın alarak öne geçiyorum ozaman uri çeken adamın yaptığıda etik değil bu açıdan bakarsan

5. HAYIR OLMADI SORUN ÇÖZÜLMEDİ

KEYİFLİ FORUMLAR...

6. Aliens

Aliens User

Siz iletişime kapalısınız. O yüzden ne yaparsanız yapın umurum değildir.

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Oyuna dışarıdan müdahale edecek olan programlar yasaktır.G.İ.Ş. kurallarına aykırı olduğu için ceza alabilirsiniz.Kullanmamanız gerekmektedir.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İkinci uyarıyı yapıyorum , büyük harf ile yazmayınız yoksa ceza vermek zorunda kalıcam.

Açıkçası bende girip baktım.Böyle bir klan bulunmuyor , klan adını doğru yazdığınıza veya böyle bir klan olduğuna emin olunuz.Bunlardan eminseniz support ile iletişim haline geçmeniz gerekiyor.

İyi forumlar

9. [​IMG] işte klan ama diğer hesapta arama yaptığım zaman gözükmüyor. keyifli forumlar.

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Giriş yaptığınız serverlar farklı.Klanın bulunduğu server tr4 fakat sizin arama yaptığınız server tr3.Sunucu sekmesinden değiştirerek tr4e geçebilirsiniz.

İyi forumlar

11. Nasıl Değiştiriliyor öğretirmisiniz. :) teşekkürler

12. Merhaba diroit tasarımının nerden alındıgı hakkında bilgi verirmisiniz.

Keyifli Forumlar.

13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sol üst köşede ID yazan yerin altında dünya simgesi var.Oraya tıklyarak değiştirebilirsiniz.

Keyifli forumlar

14. Hepinize merhaba arkadaşlar Oyunda Klanım var, Klan Tag ı kısaltması FUC* du bende chat e dedimki
    "Bu klan tagından ban yermiyim " dedim
    sonra admin hemen değiştirin yoksa sınırsız ban yersiniz dedi , daha değiştirmeden ban attı hadi 2-3 gün yasaklasa neysede bu durum için sınırsız atmak nedir

15. Merhaba,

Klan tagınızı değiştirip supporta durumunuzu belirtin, support sizle ilgilenecektir.

İyi Forumlar

16. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Aradığınız bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

17. Akıllı Bomba CPU nasıl kullanılır???

18. Aliens

Aliens User

Akıllı bomba CPU her kullanımda 10 adet ACM-1 mayını ve 100 Xenomit harcayarak size zarar vermeyen ama etrafındakilere zarar veren bir patlama alanı oluşturur. Yanınıza düşman geldiği vakit basarsanız bir patlama oluşturur ve karşı rakibe %20 zarar verir.

19. ***DEHA***

***DEHA*** User

Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi 100 Xenomit ve 10 mayın gerekir her bir tanesi için. Yani 30 mayın ve 300 Xenomit varsa 3 kere Akıllı bomba atabilirsiniz. Ayrıca CPU'su da gerekiyor.

SMB01-CPU Akıllı Bomba Cpusunu Hangar-Ekstralar bölümünden veya alışverişten teklif vererek kredi karşılığında satın alabilirsiniz.. Temin ettikten sonra Hangar-Ekipman’a girin ve cpu ya tıklayarak gemiye seçeneğini onayladığınızda cpu geminizdeki boş ekipman slotuna yerleşir. Her 2 konfigürasyonda da olmasını isterseniz bu işlemi 2. konfigürasyonada uygulamanız gerekmektedir..

Oyun sayfanızdaki patlayıcılar bölümünde kullanıma hazır bulunur, dilerseniz kısa yol tuşlarına atayabilirsiniz.

Akıllı bombaları yerleştirme süresi, mayınlarla aynıdır. Her kullanım için 10 mayın 100 xenomit harcar. Patladığında sende hasara yol açmaz.
    İyi forumlar.

20. morlum2

morlum2 User

ya sizce şu 4 gün içinde droit uçuş düzeni veya gemilere indirim gelirmi ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.