Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ***DEHA***

***DEHA*** User

Merhaba;

Sistem tarafından belirlenen indirim günlerini bizler önceden bilemiyoruz. Bazılarımız bunları kayıt ederken bazı arkadaşlarımız bunları kaçırabiliyor.

Buraya en son çıkan indirim günlerini hangi tarihlerde hangi kısımda ya da neye indirim geldiğini eklemeye çalışacağız

...........
    ................
    17.01.2016 > %30 Yeşil Ganimet Anahtarı İndirimi

18.01.2016 > %25 PET , Modül ve Protokol İndirimi

19.01.2016 > %25 Gemiler ve Tasarımlar İndirimi

20.01.2016 > %25 Droid ( İris ) ve Uçuş Düzenleri İndirimi

21.01.2016 > %25 Gemiler İndirimi

22.01.2016 > %20 Yeşil Ganimet Anahtarı İndirimi

23.01.2016 > %30 Galaksi Kapıları indirimi.

24.01.2016 > %30 Yeşil Ganimet Anahtarı İndirimi
    24.01.2016 > %30 Galaksi Kapıları indirimi

25.01.2016 > %15 Cephane indirimi

30.01.2016 > %20 Günlük Dosya indirimi

31.01.2016 > %30 Destekler ( Güçlendirici ) indirimi

Keyifli forumlar

2. merhaba şu ünvanlar nasıl kazanılıyor acaba Master Of The Orbit,Uzay Temizlikçisi,Karanlık Pilot,İmparator ?

3. Npc lerden ve oyunculardan kazanılıyor harita harita gezip aramanız lazım ama kazanılan ünvanlar geminizi güçlendirmiyor ve 1 gün oyuna girmezseniz kaybediliyor

4. merhaba kolay gelsin bu cuma geliştirme indirimi çıktımı bilgisi olan varsa söyleyebilirmi

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımıza verdiği cevaptan dolayı teşekkür ediyorum.Başka bir sorunuz var mı acaba ?

İyi forumlar

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu hafta geliştirme indirimi çıkmamıştır.

Kilitlenmesi Uygundur.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Nisan 2016
  7. Oyuna Yeni Başladım Ve 2 Saatligine Chat Ban Aldım Zaman Geçti 03.34.48 de tekrar giri yapabilirsiniz diyor fakat açamıyorum Chatı YouAreMyCure

8. SİSTEM

SİSTEM User

Chat ban saatinde almanya saati geçerlidir yani TR saati ile 1 saat fark vardır siz 03:34:48de ceza aldığınız için TR saati ile 04:34:48 de açılacaktır

9. Merhaba,

Konuya katkı sunan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.Gerekli cevap verildiğinden dolayı konu kilitlenmeye uygundur.

Keyifli forumlar

10. Gelme ihtimali yüksek bence uri biriktir 3-4 gün elide tut harcama derim ben.

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sistem tarafından belirlendiğinden,tam tarih vermemiz zor olabilir.

Takipte kalmalısınız.

Keyifli Forumlar.

12. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Mayın argesinin yavaşlatıcı mayına bir etkisi varmı. Varsada nasıl bir etkisi var ? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden Teşekkürler.

13. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Evet etkisi olmakta,mayının etki alanını genişletip daha fazla oyuncunun etki altıda kalmasına neden olur.

Keyifli forumlar.

14. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Teşekkürler modum konuyu kitleyebilirsiniz. Umarım doğru yazmışımdır :)

15. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Biz Teşekkür ederiz.

Konunuz isteğiniz üzre kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

16. Gemine iftira atildi ve yan çar olarak benim gemim gösterildi sabah gemime girdiğimde sinirsiz ban yemişti supporta yazdığmda yetkiliye kufur ettiğim söylendi ama öyle bisi olmadı iftira yani ne zaman supporta yazsam haklı chat bani diyor lütfen yardımcı olun.

17. Merhaba ,

Forum üzerinden bir inceleme yapma ya da müdahale etme gibi bir şansımız yok maalesef. Gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak uygun bir şekilde support ile yazışmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

18. support zaten sen mesaj yazdıgında gemini incelemeye alıyor merak etme hangi dk chatten ne yazdıysan onlar görüyor ztn haksız ban atılması cok duşük bir ihtimaldir yanlışın var senin

burdan forum adminlerinin elinden gelen birşey de olmadıgı için buraya boş yere konu açmıssın supportla iletişime gec onlar kanıtlarlar ztn

19. pokemonTr6

pokemonTr6 User

kıdemli ve x uçuş düzeni şekilleri birbirine biraz benziyor onlar kıdemli uçuş düzeni kullanıyor. Ama bazıları o uçuş düzeninin yanlış açıklaması yüzünden %100 şeref puanı veriyor sanıyor bu yüzden x uçuş düzeni ile takılıyor. açıklamada
    - Ödül: % 100 şeref puanı yazılmış o baştaki eksiyi tire işareti sanıyor çoğu oyuncu. madde madde yazı yazarken bu şekilde yazılır. Onun yerine olumsuz yanı eksi yanı gibi birşey yazılsa daha iyi olurdu.

=SoundMan= bunu beğendi.
  20. pokemonTr6

pokemonTr6 User

Çerezleri haftada 1 temizleyin yoksa bu gibi bir sürü sorun olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.