Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konuyla ilgili bilgim yok fakat tahminen etkinlik bitimine kadar sürebilir.

Keyifli forumlar.

2. 06OrhaN34

06OrhaN34 User

Benim de bir sorum olacak. Eğer şans bize gülerse bu goliath sürpriz paketinin tamamını mı alıyoruz yoksa içinden bize şans olarak 1 tane mi veriyor? Bunu açıklığa kavuşturursanız çok memnun olacağız!

3. NoMasteRs

NoMasteRs User

Teşekkür ederim konuyu kilitleyebilirsiniz modum.

4. pokemonTr6

pokemonTr6 User

İşiniz gücünüc düzen. İlk başta verdiğiniz linkte cephane 2 kat yazıyordu sonra değiştirmişsiniz. Yabancı forumda da 2 kat yazıyordu cephane.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  5. ben delta yaptım şuanda ve normal verdi tasarım düşme şansımı var yoksa bu etkinlik başlamadımı

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Biz Teşekkür Ederiz.

İsteğiniz gereği konu Kilit.

Keyifli Forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  7. Goliath suprise pack sadece 1 kez mi gelecek yoksa etkinlik süresince her yapısımızda mı ? ayrıca bende 2 tasarımı var kesinlikle diğerlerinden mi verecek ?

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Etkinlik süresince yaptığınız her kapıda verecek diye biliyorum.Tam olarak öğrendiğimde tekrardan konunuza yazıcam.

İyi forumlar

9. teşekkür ederim bekliyorum

10. 2 delta yaptım bişey çıkmadı dalgamı geçiyorsunuzya

11. -JANDARMA-

-JANDARMA- User

etkinlik cuma gece yarısından sonra başlicak şimdi dil boşuna yapmayın bu gece saat 23:30 dan sonra yapın

12. birde şöyle bir durum söz konusu eğer bu tasarımlara sahipseniz tekrar alamazsınız diyor..örnek olarak bende cerrah yok ama şirket tasarımı olan Sovereign var o bende olduğu için diğerlerinide alamama ihtimalimmi var yoksa paketin içinden olanı vermeyip diğerlerinimi verecek..eğer öyleyse satayım şirket tasarımını..bu nasıl bir belirsizliktir arkadaş etmeyin böyle işler yaaa insanlar bissürü emek harcıyorlar lütfen bi açıklık getirin..

13. birde şöyle bir durum söz konusu eğer bu tasarımlara sahipseniz tekrar alamazsınız diyor..örnek olarak bende cerrah yok ama şirket tasarımı olan Sovereign var o bende olduğu için diğerlerinide alamama ihtimalimmi var yoksa paketin içinden olanı vermeyip diğerlerinimi verecek..eğer öyleyse satayım şirket tasarımını..bu nasıl bir belirsizliktir arkadaş etmeyin böyle işler yaaa insanlar bissürü emek harcıyorlar lütfen bi açıklık getirin..

14. assda

assda User

Merhaba galaksi kapısında verilen ödüller ikiye katlanacaktır yazıyor uridium da dahil midir yani gamma kapısını yaparsam 120 k uri mi alacağım acil cevap verirseniz sevinirim ?

15. ahmt74

ahmt74 User

uri ve 4x dahil değl

16. Uri yapmazlar yapsalardi :)) dunyanin sonu olurdu :D etglik kutulardan ornek alin R310roket :))

17. Merhaba ,

Güncel bilgilere Buradaki konudan ulaşabilirsiniz.

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

18. Merhaba ,

Buradaki konuyu dikkatlice incelerseniz henüz başlamadığını görebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

19. Merhaba ,

Buradaki konuyu incelerseniz bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

20. Merhaba ,

Güncellenmiş bilgilere Buradaki konudan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.