Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. morlum2

morlum2 User

arkadaşlar sizce 4 gün içerisinde gemilerde veya uçuş düzenlerinde indirim olurmu

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Bu tür etkinlik ve indirimleri merkez ekibi düzenlemektedir,yani bizim bilgimiz dışında çıkmaktadır.

Keyifli forumlar.

3. morlum2

morlum2 User

haklısınız ben sadece tahminlerinizi almak istiyordum bide en sonki indirimlerin tarihini atarmısınız sanırım 1 ay önce pet indirimi felan vardı

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Buradan aradığınız bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

5. Oyunda kalmış olduğun 10 saat süre ile kullanabilirsin ayrıca 1 taneden fazla aldığın takdirde %10 dan fazla vuruş desteği alamazsın. Pazar günleri gelen özel destekler sayesinde sadece bunu %20 ye çıkarma şansın var.

6. Uridium ve x4 ü 2 katı vericeklerini düşünmüyorum. Uridium x2 olursa kimsenin zararı olmaz o yüzden çıkarmazlar.

7. Ek bir hangar satın aldıktan sonra ayrı olarak 1 gemin daha bulunması lazım. Gemin varsa eğer hangar sekmesine tıklayıp altta bulunan yerleştir yazısına tıklayıp gemiyi hangara yerleştirebilirsin bu sayede hangarın aktif olur.

8. aynen ilerleyen haftalardada 2 kat olsa iyi olur.

9. merhaba 13 tl ye 30bin uridium almak istiyorum şimdide x3 olduğu için 90 bin alacağım fakat 30 bin urinin bana özel 13 tl olduğu yeri bulamıyorum hep 19 tllik geliyor karşıma nereden bulabilirim 13 tlliği acil cevaplarmısınız

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Geçmişinizi silerek oyuna tekrar giriş yapınız.Anasayfanıza kampanya gelecektir.

İyi forumlar

11. modum dediğinizi yaptım kampanyayı buldum ama tıklayınca 30 bin diyor 30bin çizilip 90 bin yazmıyor yoksa 3 kattan yararlanılmıyormu bu kampanyada

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yararlanabiliyorsunuz.Emin olmak için cheat görevlilerinden birine sorabilirsiniz.Eğer ki 3 katını vermezse support ile iletişim heline geçiniz.

İyi forumlar

13. tamamdır oldu teşekkür ederim:) kilitleyebilirsiniz.

14. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederim isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar

15. Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilirmi? Acaba ( Gök kuşağı atıcısının) nasıl elde edeleceğini yazarsanız sevinirim .

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

nasil gokkusagi seklinde lazer skmak mi istiyorsunuz?

Rehber bunu beğendi.
  17. mini haritada 4 köşelere tıklaman gerekiyordu sanırım.

18. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Oyun ekranında ıwantrainbow yazıyorduk galiba tam hatırlayamıyorum.

Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Nisan 2016
  19. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verilmiş eğer başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

20. Merhaba ,

Smod'umuzun verdiği konuyu incelerseniz bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.