Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cerger1070

cerger1070 User

arkadasim Gorev var onu yapiyorsun gorevi yapman icin Kupier kapisina girmen lagzim .
    ondan sonra sana anahtar veriyor 3 tane sonra haritalarda yesil kutu gibi onlarida bulabilirsiniz pembe kutu halindeler.
    yada extralar bolumunden satin alabilirsin gercek para karsilignda :)

2. hala aynı girmiyor oyunaa

3. test sw saat kaça kadar açık kalacak

4. RedHack67

RedHack67 User

hiç bot kullanmadığım halde çarım banlanmış benim banımı açın yavv

5. ama yeter hee çerez falan kalmadı bağlanıyor diyor girmiyor düzeltin bu nedir yaw sabahtan beriiiiiiiiii

hala girmiyor delrccem

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Nisan 2016
  6. valla hiç düşünülmemiş kapıyı açan olurmu herkes açabilirmi diye yazıklar olsun

7. Bende bağlanamıyorum.
    -Çerezler temiz
    -Flash Player güncel
    -Tarayıcı güncel

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Support ile iletişim haline geçerek neden ceza aldığınızı öğrenebilirsiniz.

Keyifli forumlar

9. Aliens

Aliens User

Sadece bot kullanımı ile gemi banlanmaz. Hesap paylaşımı, pushing, ağır hakaret vb. birçok sebebten de hesap banlanabilir.

10. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Cevap veren arkadaşa teşekkürler.

Dediklerinin yanı sıra BURADAKİ konuyu da inceleyiniz.

iyi forumlar.

11. hayabusa34

hayabusa34 User

Konuyu Okumustuk ama sorunda zaten konuda yazan ile gelen gorevin uyumsuzlugu

Konuda yazan:
    Etkinliğin ilk gününde iki Efsanevi görevin kilidi açılacak. Bunun ardından, her gün yeni bir görev sunulacak. Tüm görevler sadece etkinlik sırasında oynanabilecek. Her görev için bir M.A.S.Q.U.E. Ganimet Anahtarını ödül olarak kazanacaksınız.
    Epik görevler haricinde hepsi 6+ oyuncu seviyesi için tasarlandı. Epik görevlerin biraz daha beceriye ihtiyacı var: biz 12+ öneriyoruz.

Hangi 6+ icin tasarlanmis gorev bu Kuiper kapisi yaratigi veya 12+ hangi gemi bu gorevi yapabilir????

12. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bize gelen bilgi sadece ordaki bilgi bunun dışında bi bilgi yok bizde.

Kaldıki bunu yapabilirlermi yapamazlarmı gemilerin gücü yetermi yetmezmi bunu kararını biz vermiyoruz.

iyi forumlar.

hayabusa34 bunu beğendi.
  13. Hala girmiyor hakkımızımı yiyorsunuz neyi denediysek girmiyor 1000 tane sorun var oyunda test sw 100.000 tane sorun var yenilik çıkarıp iyice oyunu karmaşık hale getirmeyin bu kadar olmaz 12 den berir bağlanmıyor kaç saat geçti hakkını versinler aldıkları paraların girmiyor çerez falan hikaye 12 den 19:40 a kadar denedim tüm tarayıcılarda girmiyor bune böyle yeter ama.

14. TurcoReino

TurcoReino User

yenilikleri deneyelim diye sw açıyonuz oyuncuların anca çeyreği deniyor gelecek yenilikler hakkında bi fikrimiz oluşamıyor haliyle ya test sw açmayın yada herkesin erişebileceği şekilde gerekli düzenlemeleri yapın

15. Yanlarda pembeli şeyler olmuş yeni birşey mi geldi acaba ?

16. aynen öyle valla test sw ye 1 kere giremedim yazıklar olsun

hiç mod falan bakmıyor admin falan baksana yüzlerce kişi aynı sorunu yaşıyor takmıyorlar yazıklar olsun oyunun sonu yakındır bnce.

Sabahtan beri millet oyundamı hiçmi çıkan olmadı sw den hala girmiyor YAZIK.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Nisan 2016
  17. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

BURADAKİ konuyu inceleyiniz.

Etkinlik çıktığı için etkinliğin renkleri Anasayfaya yansıtılmış durumda.

iyi forumlar.

18. Bugün itibari ile etkinliğin Kuiper ayağını bitirdim fakat düşen 2 gemide normal versiyonlarında yani iki gemide mor değil , etkinlik bildiriminde 2 gemide mor gösteriliyor ? Nedenini öğrenebilir miyim lütfen..

19. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Hayırlı olsun diyelim güle güle kulan.

Bu Konu ile ilgili Supporttan Bilgi alınız bizim konu ile ilgili bilgimiz yok.

iyi forumlar.

20. Sağolun.Support'a mail gönderiyorum ozaman kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.