Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. peki bi deniyorum bakalım

bende
    avast var bilgisayar tekrar başlatılana kadar devre dışı bırak dedim reset atıcam bakam gircekmi

2. Merhaba ,

Normalde devre dışı bırakınca yeniden başlatma gerekmiyordu fakat farklı programlarda istiyorsa bilemiyorum.

İyi forumlar.

3. TurcoReino

TurcoReino User

Ben saat 5-6 gibi girmiştim çıkış yaptım sonra girmemeye başladı başla diyorum bağlantı koptu diyor

4. malesef girmiyor neyse boşverin konuyu kilitleyin adminim uğraşmayın iyi geceler.tşk yardımlarınız için.

5. Merhaba ,

Keşke net olarak yardımcı olabilseydik fakat giriş yapamayanlar neden giremiyor gerçekten bilemiyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

6. Şunu gördüm hangarda Active ve owned diyor şimdi ben Diminisheri dizdim ve tasarımımı değiştirdim specrum yaptım içindeki malzemeler kalkan olsun lf-3 olsun gözükmüyordu yani 1. hargar 2. hangar gibi bişi yapılmış galiba normalde tasarımı değişirsin malzemer gemide kalır öyle olmuyor bu belkide hata olablir ama hata değilse dünyadaki en çabuk düşünülmüş en saçma en kötü en çok işi zorlaştıran bi yenilik olur bunu kesinlikle hiç bir oyuncu kabul etmez çok kötü.

7. Merhaba ,

Adı üzerinde " Test server " yani bir şeyler deneniyor geri bildirim isteniyor.

Sol tarafta resimdeki gibi geri bildirim bölümü var.

İyi forumlar.

8. Bence Tasarımlar görünür olsun diye düşünülmüş biir geliştirme hangar ile alakası yok orj çarlarda hangar olur . Orası test server ama bana göre gereksiz ihtiyacı olanlar olabilir tasarımları daha kolay seçebilmesi için olsa da olur olmasa da Kolay gelsin

9. Bu kutulardan nelerin çıkma ihtimali olduğunu öğrenebilir miyiz ?

10. ÇORBACI

ÇORBACI User

Her zamanki gibi içi boş bi etkinlik bide oyuncunun hayırına bi etkinlik çıkarsalar dişimi kıracağım.

11. father1231

father1231 User

18 Nisan saat 6 gibi giriş yapmıştım.Gemiyi hangarda bırakıp çıkış yaptım.Sonradan girmek istediğimde başla'ya tıklıyorum bi türlü oyuna bağlanmıyor.Hangarda gemi değiştir diyorum istasyonda değilsin diyor ne yapmam lazım kafayı yiyeceğim :(

12. meteor72

meteor72 User

bugunde aynısı bende malesef oyuna girmiyor gemi degişmiyor ...

13. katalonya1

katalonya1 User

Helix günleri bittimi lf4 ihtimalimsadece kırmızı ve mavi kutulardamı 2 veya 3 kat olacak. Ayrıca indirim günleri devam edecekmi ?

14. aynen oyunda dün başıma geldi 2 den gece 1 e kadar gremedim

15. Kaçta kapanıyor bu test sw.

16. Kilitleyebilirsiniz.

17. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

18. daha yeni olduğu için böyle hatalar normaldir.normal tasarımları gemi olarak görüyor bu düzeltilecektir..ayrıca hangar açılması oldukça güç birde oyun ekranından gemi değiştirme problemi var 10 hangar olsada kullanılabilecek gemi yok diyor..

19. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Test serveri sistem tarafından açılmaktadır.

Oyun kurucuları istedikleri sonuçları aldıklarında kapatabilirler.

Keyifli Forumlar.

20. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geri bildirimlerinizi yaparsanız daha faydalı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.