Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Test serverine şu anda kendim denedim ve giriş yapıyor.

Bazı arkadaşlarımız Test serverine girişlerde problem yaşıyor,neden olduğunu bilmiyoruz.

Konuyu Teknik ekimize ilettik,en kısa zamanda çözüleceğini düşünüyorum.

Keyifli Forumlar.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kutulardan;

M.A.S.Q.U.E. Ganimet Kutuları

Bilinen uzay boyunca özel ganimet kutuları toplanabilecek. Şunları içeriyorlar (diğer malzemelerin yanı sıra):
    · LF-3
    · SG3N-B02
    · Diroit tasarımları
    o Mavi-kırmızı renkli Robot Yarasa
    o Red Skull
    o Havoc
    o Hercules
    o Demon
    · 10 Yeşil Ganimet Anahtarı seti
    · LF-4
    (Anahtarlar görevlerden ve ödemeden alınabilir.)

M.A.S.Q.U.E. Avantaj Kutuları

Etkinlik boyunca M.A.S.Q.U.E. markalı avantaj kutuları sunulacak. Bu kutularda şunlar bulunuyor:
    · Uridium
    · Krediler
    · PLT-2026
    · UBR-100
    · Lazer cephanesi
    · Xenomit
    · Ekstra Enerji
    · ECO-10
    · SL-M01
    · SAR-2
    · DD-M01
    · PLD-8
    · P.E.T Yakıtı
    · Tamir Kuponu

Kazanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Jack Pot nezman açılcak ya oynu bırakcam vala ya

4. O zaman Jackpot gelene kadar bize eyvallah

5. merhaba
    öncelikle burdaki linkte
    15 ile 17 i geçti zatenm sonraki 3 hafta haftasonları bu şekilde ödüller kazanılabileceği söyleniyor benim anlamadığım şu bu 2 kat verme etkinliği 1 ay sadece hafta sonlarımı yada sadece 1 ayda 1 hafta sonu çift geriside daha temin verdiğim linkteki kapıları yaparsa onun ödülüni kazanma şanısmı olucak ???
    yani bu hafta sonu haftaya ve sonraki hafta sonundada çift gg etkinliği olucakmı ??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Nisan 2016
  6. kutu yu proğramla makro ile topla ( bu konuda hala daha şikayetciyim böyle giderse şikayetciliğimde bitmeyecek gibi)

ya arkadaş oyunda makro diye bi şey var sen etkinlik yapıyorsun ve hala daha ısrarla kutu cıkarıyorsun adam akşamdan sabaha dünya topluyor matematiği bilmeyen bi adam versen doneleri ne kazandığını sana ezbere söyler bu kadar acık
    etkinlik yapıyorsun görev koyuyorsun görevde verilen uri şp tp bilmem be nerdeyse sıfır sen kimin yanındasın ey şirket namusu ile oynayan mı yoksa hırsızların mı

neyse gecelim diğer konulara

adam turuncu beyazı proğramla yapacak

utanmacak kadar becerisiz olacak ema kamuyu bile proğramla yapacak

goli de vegadan hızlı gidecek

sonra cette cıkıp adammış gibi nasıl oyuncu olduğunun gemisinin nasıl olduğunu kasıntı kasıntı anlatacak :) sen ona bir şey dersen hop banlanacan

foruma yazarsın supportta atarsın böyle böyle suclu sen olursun yok flasın yok cerezin yok belleğin gene sen suclu oldun mu

adam pushin yapar resim adarsın dersin 1 haritası saldırı korumalı bu adam/ adamlar böyel böyle yaptı bi bak varsa birşey postalayın sana ya geri dönmezler yada pushin yok gis yok bis dersi verirler

ya arkadaş madem etkinlik yaptın neden adam gibi ödül vermiyorsun da milleti kutulara yönlendiriyon neden milleti hırsızlığa teşvik ediyon

gene yazacak bi dünya şey varda neyse

7. -Keskin-

-Keskin- User

Çıkacağı zaman smodumuzunda dediği gibi duyurusu yapılacaktır.Ne zaman geleceğini bilememekteyiz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İki kat olacak diye birşey söylenmiyor.Sürprizler bekliyor diyelim biraz merak edin :D :) Sayfada bulunanlar o tarihler arasında kazanabileceğiniz ödüllerdir.Fakat önceden de dediğim gibi iki kat olacak diye birşey söylenmiyor.O yüzden bekleyip hep beraber görücez.

İyi forumlar

9. İlla cuma gecesini bkeleyin diyorsunuz yaw :D
    valla birşey soylimmi kappayı açacaktım saat 23:49 du 23:59 da bitiyo denildi girmedim fakat saat 00:59 da bitmiş o yuzden 1 kappamı alırım :D
    neyse arkadaşlarımında yorumlarını bekliyorum vede sizdende madem süpriz olucak bi anda soylemeyinki bizde hazırlıksız yakalanmayalım sahsen o 2 kata ben yakalandım ne uri vardi ne gg 1 alfa yaptm bitti :D

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Talihsiz geçmiş birazcık , geçmiş olsun diyelim :D :) Açıkçası forumda her zaman Türkiye saatine göre 00:59da bitecek dendi :D Oyun saatine göre 23.59 oluyor çünkü .Bir dahakine foruma sorarak kesin cevabı alabilirsiniz :)

Keyifli forumlar

11. keskin adminim siz modalrımızın yazdığı ;
    Bu haftasonu, Cuma gece yarısından Pazar 23,59 a kadar seçilen galaksi kapılarını bitirdiklerinde özel ödüllere sahip olacaklar.
    Türkiye saatine göre 00:59 nerede :D

12. Aynen goli vga ya nasıl yetişir bunu anlamıyorum oyunda hile var ama bu kadar göz göre göre de olmamalı artık lütfen bunu bildirin: Goli vgayı hız olarak geçiyor 1>2 gibi bir şey; bu fiziğe, matematiğe, pozitif bilimlere aykırı ve internet hızı, pc performansı ile üstü kapatılamayacak kadar bariz bir sorun.

titans___ bunu beğendi.
  13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Açıkçası her etkinlik oyun saatine göre o gün bittiğinde sona eriyor.Oyun saati de Türkiye saatine göre 1 saat geride . Tamam konuya not düşülmüştür diye düşündüm ama düşülmemiş , unutkanlık zor :D :) Bir dahakine daha dikkatli olmalıyız uyardığınız için teşekkür ederiz :)

Keyifli forumlar

14. Optimus312

Optimus312 User

kronos günü çoktandır yok bu cumartesi olur mu acaba

15. ne demek efindim :D
    robot değilsinizki herkes insan unutkanlık olur ufak tefek :)
    konu kilitlenebilir.

16. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim :)

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

17. Merhaba ,

Helix LF-4 ( 3 kat ) etkinlikleri belli aralıklarla devam ediyor. Sistem tarafından çıkartıldığı için ne sıklıkla ve ne zaman çıkacağını bilemiyoruz. Belli aralıklarla indirim günleri devam ediyor.

İyi forumlar.

18. Merhaba ,

Arkadaşlar geri bildirimler olsun oyundaki hata , açık v.b. şeyler olsun bunları raporlayıp merkeze bildiriyoruz. Fakat bizim bildirmemizle hemen bir şeyler olacak diye beklememek lazım. Haklısınız bazı şeylere çözüm bulunması zaman alabiliyor fakat genel anlamda oyun merkez ekibi ne düşünüp neye göre karar alıyor bilemiyoruz.

Yazdıklarınızı belli aralıklarla rapor olarak yolladık ve gerekiyorsa yine yolluyoruz.

İyi forumlar.

19. teşekkürler modum ilginiz için

20. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

İyi forumlar.

[-ASLANBEY-] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.