Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Sistem tarafından çıkartıldığı için bilemiyoruz. Fakat çıkan indirimleri Buradaki konuya ekliyoruz.

İyi forumlar.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Hesabınız support tarafından incelenmiştir ve bir soruna karşılaşılmamıştır.Demek ki o kadar etki ediyormuş.Ama diyorsanızki illa bu böyle olamaz diye droidlerinizin seviyesini dörde düşürüp deneyebilirsiniz.

İyi forumlar

3. Edrahil

Edrahil User

Peki yüzde 55 indirimle ne almalı

4. Burgu al biraz daha rahat kasılırsın.

5. Merhaba ,

Şimdiye kadar hep böyleydi eminim ki bir çok kişi sıkıntı yaşamıştır fakat bu bir uzay savaş oyunu olduğu için bazı şeyler maalesef yaşanmak zorunda.

İyi forumlar.

6. Belirtilen yaratıklardan toplayabiliyoruz ve etkinlik görevi kısmında görevler mevcut ordan da kazanabiliyoruz ama cerrah için biriktirmek biraz zor olucak.

7. merhaba gg indirimi ne zaman olucak bilginiz varsa paylaşırmısınız.

8. Merhaba ,

Ekipman , arge ve varsa mevcut uçuş düzenleri gibi bilgilerinizi yazarak Yeni Başlayanlar bölümüne konu açarak yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. Edrahil

Edrahil User

Teşekkürler konu kitlenebilir

10. DK1002

DK1002 User

15 kutudan 3 hız, 3 lf-3 2 kalkan, 1lf-4 çıktı sevdim bu kutuları ben :D

11. Yarın gece çıkar diye düşünüyorum haftasonu kapı etkinliği var o yüzden.

12. kapı etkinliği geçen haftasonundaki gibi çift ödülmü verecek peki bilgin varmı ?

13. Maalesef o konu hakkında bir bilgim yok, bir yerde öyle bilgi de görmedim. Sadece belirli kapılardan ekstra ödüller verilecek.(Goliath tasarımları,Droit Tasarımları vb.)

14. hmm teşekürler modum arkadaşımız gerekli cevapı verdiğini düşünüyorum konuyu kilitleyebilirsiniz.
    karacabey teşekürler

15. Rica ederim.

İyi Forumlar.

16. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

17. Merhaba ,

Hayırlı olsun :) umarım daha iyi şeyler çıkartabilirsiniz. :) Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

18. Merhaba ,

Bu tür şeyleri sistem karışık bir şekilde çıkarttığı için bilemiyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

19. bysinan...

bysinan... User

120 kutuda 2 lf4 çıktı normal yeşil sandık açsaydım 120 tane daha iyi sonuç verirdi mor sandıkların lf4 çıkma olasılığı çok düşük bence

20. bysinan...

bysinan... User

zeus etkinliği ne zaman çıkıcak bi bilgisi olan varmı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.