Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Pazar akşamları genel olarak saat 20.00 da gelmektedir.Tabi bu saat değişiyor kesin bu saatte çıkacak diye bişey yok :)

İyi forumlar

***SOLOS*** bunu beğendi.
  2. Support deyince hemen TİCKET ADMİN geldi :D

3. Şimdi yüzde 25 indirim var uri ürünlerinde indirim avantaj paketı alırsam yüzde 50 mi olcak

4. keskin admin peki x3 özel teklif görünmez diyorlar buna nedersiniz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Nisan 2016
  5. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Aynen öyle %50 indirim olucak birde vipin oldumu %55

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tarayıcı geçmişini silerek giriş yaptığınızda ekranınıza gelecektir.Rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Hemen gelirim ben öyle :D

İyi forumlar

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  7. Şimdi yüzde 25 indirim var uri ürünlerinde indirim avantaj paketı alırsam yüzde 50 mi olcak

8. tamam işte ana gemimle 10 kere kestim iç savaş gemisini botta ama madem botta yakalamışım pushing yaptım diyip %30 tp şeref cezasıyla albay gemiyi yok edecektim albaylığından kendi gemimden dandik gemiye geçerken porttan kaybolmasın diye iki gemiyide aynı anda 1 bilgisayarda açtım. dandik gemiyle yakaladıktan sonra ana gemimi kapattım ve dandik gemiyle 20 kere kestim daha sonra başka bir gemiyle supporta benim dandik gemim ve iç savaş gemisi albayı şikeyet ettim bunlar pushing yapıyor diye ama sanırım 2 dakika aynı pc de 2 gemiyi açtım diye benim 2 gemimi banladılar albaya dokunmadılar. benim ana gemimde bu gemiyi 10 kere kesmiş madem pushing sayılıyor albaya niye ceza yok o hala aynı yerini koruyor ban almamış durumda benm takıldığım bu. istedilleri akdar kesilsin benden 4-5 milyar tp yi harcamışım pushing yapiyim de bu albayıda banlasınlar diye ama benden aldılar ondan almadılar ve supportta benim gemimi göstererek gerekli ceza verilmiştir diyor

sözün özü albayı 10 kere kestiğimden dolayı ban almadım 2 gemiyide aynı anda pc de açtığım için ban aldım ve giden 4 milyara yakın tp 20 milyona yakın şeref 2 dakika bile sürmeyen aynı andaki açık kalan gemilerden dolayı.

9. Teşekkürler Keskin Admin iyi çalışmalar...

10. Evet Aynen Öyle Olacak.

11. bu günki 3 kat urıdium etkınlıgı kacta baslıcak

12. Türkiye saatiyle 20:00 de başlayacak

13. elektro

elektro User

hayır dostum benim demek istediğim sepromun skylabta çok az üretilmesi yanibana yetmiyor herkes savaş ta 3 günde fulluyor :)

14. Merhaba,

Aynı içerikle birden fazla konu açmak yasaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

15. RaViper

RaViper User

Öncelikle tüm forum ekibine ve adminlere kolay gelsin sizleri seviyoruz :)

Benim hesabımda şu anda 70000 (küsüratıda var) xenomit var. Sorum şu insta kalkanını nasıl elde ediyoruz ? İnsta kalkanını kullanmak için xenomit mi lazım ? İnsta kalkan 0 olunca yeni bir tane mi almam gerekiyor ?

16. Merhaba,

Öncelikle açık artırmadan veya dükkandan bir tane ISH-01 cpu almanız gerekiyor.Aldığınız ISH-01 ekipmanını geminizin hangarına koyduktan sonra eğer elinizde yeteri kadar ACM-01 mayını ile Xenomit varsa ISH-01 basabileceksiniz.

10 ACM-1 mayını ve 100 Xenomit ile bir tane ISH kullanma hakkınız oluyor.Eğer ACM-1 veya Xenomitten birisi eksikse kullanamazsınız.

İyi Forumlar

17. RaViper

RaViper User

Anladım modum çok teşekkür ederim. Konuyu kilitleyebilirsiniz :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.