Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aliens

Aliens User

Ekipman sıkıntılı. Biliyorsunuz ki ekipman üzerinde şuan çalışmalar yapılıyor. Size tavsiyem sürekli çerezlerinizi temizlemeniz ve öyle denemeniz.

2. Sağolun Keskin Adminim... :)
    İYİ FORUMLAR...

Ya adminim bana %33 75 bin uri indirimi geldi ben çektikçe aynı indirim gelip duruyor. Bu nedir ya ben kademe kademe alacaktım indirimli olarak ama 75 bin gelip duruyor.
    iyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Nisan 2016
  3. FURKANBEY

FURKANBEY User

Merhaba

Bugün yapılan darkorbit kafe buluşmasında 5 vs 5 full hesaplarla kapışacağımızı sanıyordum ama olmadı. Paylaşımlarda olacağı söyleniyordu. Neden yapılmadı merak ediyorum?

Yaklaşık 30 kişi kafeye geldi ve herkes aynı anda yeni hesap açtı. İlk 7 lvl olan 10 kişide 150 bin uridium veya indirim kodu sahibi oldu. Ben bu 10 kişiden biri oldum.

Ardından bu 10 kişi 5 vs 5 olarak vs yapacaktı ama adminler yapmadı.

2. Sorum sonraki buluşmalardada bu bölemi olcak. Gebze ve sultanbeylide yapılacak olan buluşmalardada aynı şey olacakmı? Eğer olacaksa bunca insan boşuna gelmesin. Durumu bilip ona göre karar alıp gelsin

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kupier kapısını yaparsak bu 2 gemiyi kesin olarak alacakmıyız ?

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yapabileceğimiz birşey bulunmamakta.Şansla ilgili olduğundan birşey diyemiyoruz.Bende yok mesela :D

İyi forumlar

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kuiper Galaksi Kapısında İmparator Streuner'i yok ederken, eski zamanlardan kalma iki tasarımdan birini içeren bir kutu bırakacak. Bu bırakma etkinlik boyunca geçerli olacak.

Yukarıdada yazdığı gibi iki tasarımdan birini içeren kutu bırakacak demekte.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet full+full gemilerle savaş yapılması gerekiyordu.Bazı teknik aksaklıklardan dolayı iptal edilmiş olabilir.Bilgi aldığım zaman sizinle paylaşıcam.

Diğer buluşmalar içinde dediğim gibi bilgi alıp paylaşacağım beklemde kalın.

İyi forumlar

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızın verdiği tavsiyeler dışında ek olarak farklı tarayıcılardan deneyebilirsiniz.Dediği gibi hangarın değiştirilmesi için uğraşılıyor bu yüzden şuanlık bazı kasmalar olabilir.

İyi forumlar

9. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

yani iki tasarımdan birini kesin alacaz dimi yaparsak

10. Pet aldım ve petım kutuların hepsını toplamıyor ve kamıkaze nasıl atılır

11. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Buradan konuyla ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

12. Merhaba ,

Daha önceden dediğim gibi forum üzerinden bir inceleme ya da işlem yapamayız. Oyuna müdahale etme v.b yetkilerimiz yok. Bu nedenle gerekli bilgilerinizle birlikte durumu anlaşılır şekilde yazıp support'a bildiriniz. İmkan varsa ancak support üzerinden yardım alarak halledebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

13. Merhaba ,

Her zaman kutu bırakacak ( düşürecek ) diye bir şart yok yani belli oranlarda kutu düşürecek. Şansınıza bağlı olarak bir tanesini almış olacaksınız.

İyi forumlar.

14. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kesin verseydi belki yapardım ama madem şansa veriyor hiç uğraşmaya değmez.
    teşekkür ederim, konu kilitlenebilir modum

15. FURKANBEY

FURKANBEY User

cevabınızı bekliyor olacağım

16. kesin veriyor hatta 3 kere yaptım defkomu ikinci kez verdi..ama hala devam ediyormu bilmiyorum..

17. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kıyamet mod niye kesin verecek diye birşey yok diyor ben halen anlamış değilim

18. pet kasmak için en ıyı tp veren yaratık ve npcleri nelerdir

19. kamıkaze hangı tusla atılır

20. Kamikaze atmanın kısa yolu yani bir tuşu yoktur. Yoğun istek olduğunu hatırlıyorum seneler öncesi ama belli bir çalışma yok sanırım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.