Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum bunu niye yaptiniz anlamadim bnm sade 1 diroit 1 seviyede sikinti var oda 25 vurusa denk geliyor x4 te iste bunu nasil test ediyim diyorum soruyorum

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Size ilk Mesajımda ne dedim bu konuyu support ile paylaşın diye

yok illaa ben sizin cevap vermenizi istiyorum der gibi oldu:)

Droitlerinizde ki Lazerlerin Vuruşu ;

16 LF3 + %16 = 16 * 150 + %16 = 2400 + ( 2400 % 16 ) = 2400 + 384 = 2784 Eder.

Buradan Droidlerin ve Geminizin vuruşunu toplarsak , Toplam vuruş gücünüz = 5134 Eder ( x1 lazeri ile )

Not 1 : 6 Seviye olan bir droit ( %10 Hasar Bonusu verir )

Not 2 : 16. Geliştirme Seviye Hasarı %6 Hasar Bonusu verir

Bu nedenle Droitlerin toplam vuruş hasarının %16 ' sı alınarak , Vuruş miktarına eklenir.

şimdi sorunuza gelince ben bilemem ki sizin Zeusunuz 16 seviye işlevini görüyormu görmüyormu.

Neyse bunun en iyi cevabını tekrar diyorum Supportan alınız.

Ek olarak BURAYI da inceleyiniz

iyi forumlar.

Son düzenlenen: 25 Nisan 2016
  3. 19 Mayısta Ne tÜr etkınlıkler olucak

4. Merhaba ,

Büyük olasılıkla bir aksilik olmazsa etkinlik planlandığı şekilde programa uygun devam edecektir. Kesin bilgi alır almaz konuya ekleme yaparız.

İyi forumlar.

5. Merhaba ,

Arkadaşa 3 defa yaptığında 2 defa vermiş olabilir fakat yinede şansa bağlıdır.

Alıntının en altında kutuların şansa bağlı olarak düştüğü belirtilmiştir. Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

6. Merhaba ,

İlave olarak PET'i kısa zamanda kasıp seviye atlatmak istiyorsanız yüksek TP veren galaksi kapılarından sık sık yapmanız lazım. Diğer bir olasılık yüksek TP veren görevleri yapmanız gerekiyor. Yüksek miktarda TP gelmeden önce PET'in açık olması gerekiyor böylece %5'ini PET alır.

Mesela 20 milyon TP gelecekse PET açık olduğu zaman 1 milyonu PET'e gider.

İyi forumlar.

7. Merhaba ,

19 Mayıs'a daha çok vakit var ve bir etkinlik planlandıysa bize bilgisi gelince forumda ilgili kısımda duyurusu yapılır.

İyi forumlar.

8. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

en altta olduğundan gözümden kaçmış :)
    kilitlenebilir modum

9. Merhaba ,

Rica ederim sorun değil fakat dikkatli okumakta yarar var. :)

İstek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

10. ne kadar onceden ben ona gore paramı toplıcam

11. Merhaba ,

Net bir şey söylemek zor bazen 1 hafta önce bazen 2 gün önce bilgisi gelebiliyor.

İyi forumlar.

12. Evet başlıktaki gibi x4 uridium indiriminin günleri belli mi birkaç defa çıltı ben kaçırdım. daha da çıkar mı ya da ne zaman çıkar admin bilgin var mı?

13. Merhaba ,

Bu tür günleri önceden bilemiyoruz fakat x3 genelde Pazar günleri çıkıyor. Ama uridium indirimi olarak değil aldığınız uridium miktarı x2 , x3 v.b. katları şeklinde size geliyor. Mesela x3 zamanında 150.000 uridium alırsanız size 150.000 x 3 = 450.000 uridium gelir.

İyi forumlar.

14. bu pazar x3 çıkacak mı kesin saati falan öğrenebilmek şansımız var mı?

15. Merhaba ,

Genel olarak Pazar akşamları saat 19:00/20:00 ya da 20:00/21:00 arasında çıkıyor.

İyi forumlar.

16. Edrahil

Edrahil User

4x için özel günler diye birşey duymuştum ama 1 mayıs gibi doğru olabilirmi bu

17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hic belli olmuyor bazen bir bakiyorsun 4 kat a yakın helix hack cikiveriyor ama seyrek olan bir durum bu.

18. Edrahil

Edrahil User

Helix hack?

19. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da parazit etkinliği olucak mı 1-2 hafta içinde?

Son düzenlenen: 26 Nisan 2016
  20. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

mod söylemeden ben söyliyeyim sistem tarafından belirleniyor bizim hiç bir bilgimiz yok :D

*.*.karacabey*.* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.