Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Merhabalar, Mayıncı I ve Mayıncı II yi argelerle tamamlarsam Akıllı bombanın etkiside artacakmı yoksa sadece Mayınların hasarımı artacaktır ? şimdiden teşekkürler iyi günler.

2. Artık bunu duymaktan bıktım :D Sistemi kim belirliyor acaba :D

3. FURKANBEY

FURKANBEY User

Yaklaşık 4 senedir tr3 serveri oynuyorum ve tr5 oynamaya başladım. Tr3 de kullandığım nicki (Kendim yaptığım nick) tr5 de kullanıcaktım ama tr5 de biri bu nicki çalmış. Tahminen facebook gruplarından attığım resimlerde nickimi görüp beğenip kullanmaya başlamış. Ben bu nicki nasıl geri alabilirim ve bu kişinin nickimi kullanmamasını nasıl engellerim?

4. Anca o nicki kullanan biri nickini değiştirirse sen kullanabilirsin ondan başka yapabilcek bir şey yok :D

5. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Ne yazık ki yapılacak bir şey yok,oyuncu ile nickini değiştirmesi için sağlıklı bir şekilde konuşabilir veya bu nicke benzer bir nick yapabilirsiniz.

Sunucudan ayrılmadan önce asıl nickinizle bir hesap açıp bekletebilirdiniz böylelikle bu tür bir sorun ile karşılaşmazdınız.

Keyifli forumlar.

6. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Forum kuralları gereği bütün mesajın renkli yazılması yasaktır,lütfen gerekli düzeltmeyi yapınız.

Etkinlik ile ilgili ise forumu takip ediniz gerekli bilgilendirmeler buradan yapılır.

Sistemi merkez ekibi belirlemektedir :)

Keyifli forumlar.

7. peki 1 mayısla ılgılı bır etkınlık varmı??

8. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Şuan için bir bilgi yok ama etkinlik olacağı pek sanmıyorum,çünkü daha öncede bu tarihte etkinlik/ler yapılmamıştır,forumu takip ediniz gerekli duyurular forum üzerinden yapılmaktadır.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

9. Düzelttim , teşekkür ederim.

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iste 4x kat gibi % 398 miydi oyle birsey cikmisti birkez de 5 kat gormustum :) almistim hatta olabiliyor ama ender durumlar .

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

30 mayın x kat etki artisi olmaz / olmamali ,normal tek mayinlarda etkili diye biliyorum.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  12. akıllıya etki etmez mayın argesi sadece yere bırakılanlara etki eder..

13. Edrahil

Edrahil User

% 396 idi anladım :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. Merhaba ,

Eğer bu yıl için böyle bir etkinlik planlamışlarsa zamanı gelince bize bilgisi gelir ve forumdaki ilgili kısımda duyurusu yapılır. Bize bilgisi gelmeyen konularda şu etkinlik olur bu etkinlik olmaz diyemeyiz.

İyi forumlar.

15. Merhaba ,

Mayınla ilgili argelerde birisi mayınların etkisini arttırırı diğeri ise mayınların etki alanın genişletir. Fakat hiç birisi akıllı bombaya etki etmez.

İyi forumlar.

16. Merhaba ,

Standart olarak çıkacağı bir zaman yok yani değişkendir. Ayrıca çok sık çıkmıyor arada bir çıkmaktadır.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. Arkadaşlar ben ag1 oyuncusuyum ve hesabım elli arge. savaş argesi,şeref argesi ,tamir ve yaratık argesi dizili. mayıncıyla ilgili soru işaretleri var kafamda mayıncı argesini verdiğimizde insta ve akıllı mayına etki ediyor mu ?

18. Merhaba ,

Maalesef sadece mayınlara etki ediyor. Akıllı ve Insta'ya bir etkisi olmuyor.

İyi forumlar.

19. Teşekkürler konu kilitlenebilir.

20. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.