Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bunun için supporta hesabınıza BP bağlantısı var ise kopartılmasını isteyiniz. Sonrasında kontrol edilip varsa bütün sunuculardaki bağlantılar kopartılır. Bu işlem hesabınıza hiç bir zarar vermez.

İyi Forumlar.

2. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Peki adminim teşekkürler konuyu kitliyebilirsiniz

3. trollcake1

trollcake1 User

Arkadaşlar bazen etkinliklerde kapılar geliyor ve bu kapı ödüllerinde kronos kapı parçası gelebiliyor rastgele. Kronos kapısında 20 parçam varsa ve etkinlik kapısından da delta parçası düşmüşse ( yani delta yapmadım yüzük yok ) yüzük gelmeden kronos tacı gelirmi?

4. Gelmez kral olabilirsin ama taçsız Kral olursun .Kronosu bitirince ayin yapılarak Taç giyme törenine katılman lazım majesteleri Hürmetler :)Yok öyle bedavadan taç kapılarının hepsini tamamlaman lazım

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

geliyor diye biliyorum

6. yok gelmiyor bütün kapıların yapılması lazım diye biliyorum Biz öyle yaptık çünkü 6 yüzük 1 taç

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ama bir ara etlinlik kutularından parça veriyordu delta yapmasan bile kronosta delta yapılmış gözüküyordu
    yani delta yapmadanda kronosu yapan birisi taç alamıyor mu ?

8. Etkinlik ten gelen parçalar 1 kapıyı 2 ye çarpıyor delta hariç yani 1 kapı bitiirince 2 kapı bitirmiş sayılıyor. Delta hariç o tek parça çünkü bendede delta var 2 inci kronosu yapacagım tasarım için Etkinlik vardı ama öyle birşey olmadı delta hala 1 parça 109 parça topladım şu an deltayı tamamlamak lazım Taç için

9. Diminişher özelliği hangi tuşla kullanılır

10. gemi becerilerine tıklayıp hangi tuş işine geliyorsa oraya al o tuşa tıkladığın zaman yeteneği kullanırsın

11. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Buradan konuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

12. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ben kronos x2 günlerini demiyorum
    hangi etkinlikti hatırlayamadım ama etkinlik kutularından kronos kapısı parçaları çıkıyordu bu delta olur alpha olur yada lamda olur herhangi bir kronos kapı parçası veriyordu bu kutular
    arkadaşın dediğide o zaten

13. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

14. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Evet geçen etkinliklerde olduğu gibi şans eseri kutulardan kapı parçası çıkarırsanız bahs ettiğiniz gibi deltaya denk gelirse yüzüğünüz olmasa bile kronos parçasına eklenmiş olur.(Bonus kutularından kronos parçası normal zamanlarda çıkmamaktadır,bazı etkinlikler ile birlikte bu avantaj kutularına eklenmektedir,Bu durum sadece bonus kutuları için geçerli değildir etkinlik kapıları içinde geçerlidir.)

Keyifli forumlar.

15. 3-7 de görev var boss kristallin bulamıyorum düşman bulucuyla bıle

16. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

yani modum delta yapmadan da kronos tacını takmak mümkün

17. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Videolar birer kanıttır fakat işlem anında yapılmayabilir,bot yakalama sistemi hakkında bilgileri sizinle paylaşamam fakat kendi emeği ile oynayan oyuncular bu sistemden etkilenmesini engellemek amacı ile çok özen ve hassas ile çalışılmaktadır.

Konuya gerekli cevap verildiği için kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

18. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Şuan için mümkün değil çünkü etkinlik yok,lakin eğer ekstra olarak parça veren bonus kutusu veya etkinlik kapısı olan etkinliklere denk gelir ise ve bu size verilen parça delta kapısının kronos parçası olarak denk gelirse deltayı açmadan kornosu açmak için delya yapmanıza gerek kalmayacak ve kronos'u komple açıp bitirirseniz tacı alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

19. trollcake1

trollcake1 User

Zaten ben delta yaptım , kafama takıldı sorayım dedim.

Saolun.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2016
  20. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Bu normal bir durumdur,Başka oyuncu sürekli bulup kesiyor olabilir veya siz sürekli aynı npc keserseniz normal olarak sistem aralıklar npc'leri haritaya attığı için eksilmesi de normaldir.

Sistem NPC'leri belirli aralıklar ile haritaya atmaktadır,sürekli kontrol ediniz.

Keyifli forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.