Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dürüst

Dürüst User

bölüm sonunda veriyormuş

2. 1 adet vega, 5 adet hız jeneratörü, 1 adet b02 kalkan, 1 hafta vip :) nasıl çok iyi değil mi :)

3. -MeXic0-

-MeXic0- User

Zeta - kappa şansına bağlı olarak 1 değil 2 havoc-hercules çıkabilir ..

4. cücücüm

cücücüm User

şimdi oyun chatinden sordum cm ye diğer kapılarda etkinlik yok. sadece epsilon, kuiper, delta ve lambda için geçerli etkinlik diyor. Zaten havoc mavoc değil benim derdim. Tp ve şeref olayındayım

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şansınıza bağlı olarak ne kazandıysanız,kapı bitiminde alacaksınız.

Galaksi kapısı özel ödülleriyle ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,
    Öncelikle Forumda alt alta yazmanız kurallar gereği uygun değildir.
    Konu ile açıklamada Bahsetmiş olduğunuz kapılar ile ilgili bir açıklama yok.
    Veilen ödüller şansınıza bağlı olarak değişmektedir.

Açıklama;
    M.A.S.Q.U.E.’nin Ar-Ge bölümü son zamanlarda pek çok özel donanımdan yararlanıyor! Patentli GateDropz™ askeri konumlandırıcıları kullanarak bazı Galaksi Kapılarında uzay pilotlarına ekstra ödüller verebilen gizli uzay cepleri buldular. Ancak bu cepler büyük miktarda vakum enerjisi gerektirdiği için bu ekipmanın çalışma süresi sınırlıdır!

Bu haftasonu, Cuma günü gece yarısından Pazar günü yerel sunucu saatiyle 23:59'a kadar tüm pilotlar seçilen Kapıları tamamladıklarında özül ödülleri kazanma şansına sahip olacak!
    Şunları kazanabilirsiniz:
    • Delta Kapısı: Harika diroitler
    • Epsilon Kapısı: Goliath sürpriz paketi
    • Kuiper Kapısı: Koleksiyoncunun neşesi - Chimera ve Phantom
    • Lambda Kapısı: Koleksiyoncunun neşesi - Mirage ve Enigma
    Paket İçerikleri Belirtilen paketlerden aşağıdaki ödüllerden birini kazanma şansına sahipsiniz.
    • LF-4: Bir adet LF-4 veya 10.000 UCB-100
    • Harika Diroitler: Havoc, Hercules, Elite Demon veya Silver Demon diroit tasarımı
    • Koleksiyoncunun neşesi - Chimera ve Phantom: Bir adet Chimera veya Phantom diroit tasarımı (kırmızı, turuncu veya yeşil) veya bir paket onlu Kırmızı Phantom + 10 adet Kırmızı Chimera diroit tasarımı
    • Koleksiyoncunun neşesi - Mirage ve Enigma: Diroit Mirage veya Enigma Diroit Tasarımı (kırmızı, turuncu veya yeşil) veya bir paket 10'lu Turuncu Enigma + 10 Turuncu Mirage Diroit tasarımı
    • Goliath Sürpriz Paketi: Bir adet Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher veya Surgeon Goliath tasarımı. (Bunlardan birine sahipseniz aynı tasarımdan ikinci kez almayacağınızı özellikle belirtiriz.)
    Keyifli Forumlar.

7. Ödüller gene 2x olacak mı ? Kappa yapacağım mesela herkülü 2 tane verecek mi bana ?

8. yok indirim var galiba

9. Delta Kapısı: Harika diroitler
    Epsilon Kapısı: Goliath sürpriz paketi
    Kuiper Kapısı: Koleksiyoncunun neşesi - Chimera ve Phantom
    Lambda Kapısı: Koleksiyoncunun neşesi - Mirage ve Enigma
    hayır cıft vermeyecek ama deltadan hercules havoc alabılecksın

10. evet :D bende yeni gordum

11. ImLaKLaK

ImLaKLaK User

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2016
    WanKÜ1 ve DARKLORD bunu beğendi.
  12. bu yuzde 50 tip guclenricisi ne zaman cikiyor gecen bir yerde gormusdum simdi bulamiyorum

13. su kapılar ıcın bu hafta sıonu ozel oduller var ya onun bi link ini atarmısınız bulamıorumda

14. Belirli zamanlarda belirli miktar uri çekince veriliyor diye hatırlıyorum

15. epsilon, kuiper, delta ve lambda kapıları bitince özel ödüllerde veriliyor ama alpha beta gamma yaparsan ödülleri gene x2 alacaksın ek bir ödül yok epsilon, kuiper, delta ve lambda kapılarındaki gibi

16. ********************

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2016
  17. Kapı bitince ödülü 2x verecek direk senin tek yapman gereken kapıyı bitirmek ve beklemek

18. x2 ödül şuan etkin değil.

19. Belirli bir zamanı yok, geldiği zaman 5.000 uri çektiğin zaman 24 saat süre ile yararlanabilirsin. En fazla 25.000 uri çekebilirsin o da 5 gün süre ile kullanabilirsin.

20. Bu gece gelebilir muhtemelen x2 kapı ödülleri.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.