Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FURKANBEY

FURKANBEY User

Helix lf4 günü ne zaman öğrenebilirmiyim?

2. i.klaket

i.klaket User

dün gelmişti. diğerinin zamanı belli değil. Sistem tarafından belirleniyor. Oyunu takipte kalın(klasik cevaplar)

3. Revontuli

Revontuli User

admin su an basladıysa etkınlık kapıya gırcem aydınlatır mısınız bazı arkadaslar basladı dıyor , gece 12 yı beklemeyeyım dıyorum bılgısı olan aydınlatır mı arkadaslar

4. takemyhard

takemyhard User

anlayamadım? etkinlik için forumdaki konuda tarihlere göre ayrılıp ödüller değişmiş. ama 14 nisandaki etkinliğe katılamayacağımız kesin... acaba o tarihler arasında bitirdiğimiz kapılardanmı ödül alacağız yoksa o tarihte açtığımız kapılardanmı? birde o tarihte açarsak ve ertesi gün kapıyı yaparsak nolacak?... özellikle o verilen tarihler ne?...

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızın dediği gibi dün geldi.Biraz beklemeniz gerekecek gibi, takipte kalınız.

Yapabileceğimiz birşey yok ki.Sistem tarafından belirlendiği için takip etmekten başka çare yok.

İyi forumlar

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Şuanda

Delta Kapısı: Harika diroitler
    Epsilon Kapısı: Goliath sürpriz paketi
    Kuiper Kapısı: Koleksiyoncunun neşesi - Chimera ve Phantom
    Lambda Kapısı: Koleksiyoncunun neşesi - Mirage ve Enigma

kapılardan bunlarıda kazanabilirsiniz.Fakat kapı ödüllerinde x2 gibi bir durum bulunmamakta.Takipte kalınız.

O tarihlerde bitirdiğiniz kapılardan ödül alacaksınız.Açtığınız değil.

İyi forumlar

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Düzeltme yapayım şuanda kapı ödüllerinde x2 etkinliği bulunmamakta ve arkadaşlarımızın dedikleri doğrudur kapı sonunda kendisi verecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

8. isde gelen etglikler linki vere bilirmisiniz orda yaziyordu :D

9. Merhaba,

Forumda link paylaşmak yasaktır.Devam ettiğiniz takdirde cezai işlem uygulanabilir.

Yardımcı olma isteğinizi anlayışla karşılıyorum fakat yardımcı olurken direk link vermek yerine forumda hangi bölümde hangi başlıkla kaçıncı sayfada bulunduğunu söyleyerek de yardımcı olabilirsiniz.

Buradan konu ile alakalı bilgi alabilirsiniz.

Gerekli cevaplar verildiği için konu kilitlendi.

İyi Forumlar

10. FURKANBEY

FURKANBEY User

Yarın gebzede yapılacak olan buluşmaya ümraniye den hangi toplu taşıma aracıyla gidebilirim? Aradım taradım bulamadım. Aktarmalı varsa oda olur

•Kıyamet• bunu beğendi.
  11. ghnengn

ghnengn User

ArKadaşım haremde gebze dolMusuna bin gebze İstanbul ilçesi değil bulamassıN

12. takemyhard

takemyhard User

yani ben şimdi epsilon açıp 01.05.2116 tarihine kadar kapıyı bitirirsem goli paketi kazananma şansım olacak öylemi?

13. DPrealslim

DPrealslim User

yaratıklarla pete tp kasman çok zor sağlam tp veren görevleri yap tam görevi bitirecekken aç petini o da level alsın ve diğer yöntem kapı iyi oyunlar :)

14. DPrealslim

DPrealslim User

petin kutuların hepsinin toplamamasın nedeni leveli düşük olmasıdır eğer o değilse radar protokülü yoktur, kamikaze atmak için bir yaratığa sıkın ardından pet bölümünden kamikazeyi seçin bu kadar

15. DPrealslim

DPrealslim User

yani vip harici çokta iyi değil :D:D

16. -JANDARMA-

-JANDARMA- User

s.a yayında pars admin gg kapıları çift ödül vercek dedi bu dogrumudur

17. i.klaket

i.klaket User

adam admin sonuçta doğrudur herhalde. bekleyip görecez her ihtimale karşı indirim varken kapıları açtık.

18. az once x4 kazancli saat var miydi ogrenebilir miyim acaba?

19. SOULFLY

SOULFLY User

Selamlar ,

Hayır az önce x4 kazançlı saat yoktu . X2 kazançlı saat vardı

İyi forumlar :)

20. atacanka

atacanka User

arkadaşım basit 10 numara veya 19D yle bostancıya in oradan gabze harem minübüslerine atla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.