Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Güçlendirici süresi bitmeden önce, hesabınızda uridium varsa otomatikman yeni bir tane satın alır. Güçlendirici süresini uzatma esnasında meblağın yeterli değil ise, aboneliğin gereken meblağ oluşuncaya kadar dondurulur.

Keyifli forumlar.

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum.

Tam olarak Hangi etkinliğin görevlerinden bahs ediyorsunuz anlayamadım.

Keyifli forumlar.

3. Revontuli

Revontuli User

Adminim sankı sizin cevap vermenizi bekliyor 30 dakıkadır deniyorum hep hata alıyordum siz resim atınız dediniz ya ondan sonra işlemi gerçekleştirdi :)

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Sorunuzun çözülmesine sevindim :D

Farklı bir sorununuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

5. Revontuli

Revontuli User

uygundur

6. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konuya gerekli cevap verildiği için kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

7. Merhaba ,

Bize bu konuda ulaşan bilgi bulunmamaktadır. Fakat eğer isterseniz support'la iletişim kurup bilgi almaya çalışabilirsiniz. Kademeli bir şekilde iletebiliriz fakat bir değişiklik olur mu bunu bilemeyiz.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

8. yakin zamanda son 1 hafta icinde x4 ciktimi kazancli saat bilen var micikmadiysa tahminen ne zaman cikar?simdi modlar bilinez falan demesinler tahminen diyom ne zaman cikar?

9. Merhaba ,

Arkadaş davetinden gelen tasarımlarla birlikte kazanılacak özellikler Nostromo gemisine etki edecektir.

İyi forumlar.

10. Merhaba ,

Jackpot ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir bilgi gelene kadar bir şey diyemiyoruz. Çünkü en son yapılan açıklamaya göre bilgisi gelene kadar olup olmayacağı belli değil.

İyi forumlar.

11. Merhaba ,

PvP haritaları biraz daha büyük ve eğer menzilinde bonus kutu olmazsa uzaklaşmaz. Menzili içinde olursa eğer başkası almazsa almaya gider.

İyi forumlar.

12. Merhaba ,

x4 öyle kolay kolay gelmiyor. Çok nadir bir şekilde çıkıyor ve ne zaman çıkacağını önceden bilemiyoruz.

İyi forumlar.

13. Merhaba bu modüller tek kullanım içinmi yani 1 kere kullandıkmı siliniyolarmı ?
    Eğer öyleyse bu modülleri geliştirmek mantıklımı sonuçta her biri için 100 küsür bin uri harcanıyor.

14. Merhaba ,

Hangi modülleri soruyorsunuz ? Klan Savaş İstasyonu modüllerini soruyorsanız tamir edilebiliyor silinmiyor. Ayrıca modül geliştirmeleri kalıcı oluyor.

İyi forumlar.

15. Efendim merhaba,

Klasik herhangi bir etkinlik mesela M.A.S.Q.U.E etkinliği gibi ?

Keyifli Forumlar , Şimdiden Teşekkürler :) [ Bu arada konuyu yanlış yere açtığım için özür dilerim cahilliğime bağışlayın]

16. Merhaba ,

Bu tür etkinler yapılacağı zaman önceden bilgisi gelir forumda ilgili kısımda duyurusu yapılır. Bilgisi gelmeden nasıl bir etkinlik ya da nasıl görevler olacağını bilemeyiz.

İyi forumlar.

17. Tamam teşekkürler konuyu kiliteyebilirsiniz ..

18. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

19. İlginiz ve cevaplarınız için teşekkürler :)

20. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Rica ederiz,Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.