Katlayıcı Avantaj Paketinin Anlamı Kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane*29 tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hidrata

Hidrata User

kardeş sen olayı çok yanlış anlamışsın o kapıdan çıkmayanlar sıralama kasıyor elit için zaten haftada 2 abg yetiyor oda en fazla 4 saat alır

2. Merhaba ,

Sizin ilk yazdığınız ile şimdi yazdığınız arasında dağlar kadar fark var. Bir de yazdıklarınızı ben mi yanlış anladım ? :) İlk ve ikinci mesajınız ile ilgili olarak eğer bir fikriniz varsa gerekiyorsa görsel ekleyerek Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne anket ekleyerek konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. ÖMER.E

ÖMER.E User

Şahsen etkinliklerin bu şekilde gitmesinin oyunu sıkıcı kıldığına inanıyorum

Cadılar bayramı kapıda ödülleri çok sağlam olduğu için güzeldi zordu ama değerdi o zorluğa gelen elitlere
    Büyük kış festivali zaten tam bi hayal kırıklığıydı tıpkı şuanki paskalya gibiydi arada sadece 1 kapı fark vardı

merak ediyorum acaba önümüzde umutla bekleyebilceğimiz bir etkinlik var mı ?
    hatta önümüzdeki ilk etkinlik ne olacak bunla ilgili bir bilgi var mı ? :D

Teşekkürler..

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. ÖMER.E

ÖMER.E User

aynı sorun bendede var supporta bildirdim bunu yarın gerekli işlemleri yapıcam
    ama bu sorun neden oluştu para birimi neden değişti böyle

5. Merhaba ,

Ne şekilde hesaplanıyor ya da planlanıyor bilemiyoruz. Bizler bildirilmesi gerekenleri iletiyoruz fakat merkez'in alacağı kararlar doğrultusunda şekilleniyor.

Bize bilgisi gelirse zaten ilgili kısımda duyurusu yapılıyor.

İyi forumlar.

ÖMER.E bunu beğendi.
  6. musa

musa User

mrb pala topluyorum ama gunduz cok sayıda cıkarken gece o kadar olmuyor yanı pala arıyoruz resmen 5-3 de yoksa oyuncu cok oldugu zamanmı pala sayısı fazla oluyor?

7. Ayarlardan hammadde seçeneklerini açık tut sadece bekleme süresi var . az bekle tekrar çıkıyorlar

8. i.klaket

i.klaket User

ne kadar çok oyuncu varsa o kadar çok paladium çıkar. arz talep dengesi

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

5-3 Paladyum taşlarıda,diğer haritalardaki Avantaj kutularında olduğu gibi,online olan oyuncu sayısıyla orantılıdır.

Ne kadar çok oyuncu varsa o kadar taş fazla çıkar.

Keyifli Forumlar.

10. Hidrata

Hidrata User

modum ilk mesaj derken tek mesaj yazdım yanlış alıntı mı :)

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunda olmasını istediklerinizi bir anket açarak "Güncelleme ve Fikir Havuzu Bölümüne açabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Buradaki konuyu incelerseniz,size yardımcı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

13. WanKÜ1

WanKÜ1 User

kesinlikle haklısın kardesim ben su an fulum oyuna sadece etkinlik oldugunda girip oynuyorum asırı derecede sıkıcı oldu geliştirme oyun üzerine hiç yok etkinlik yapıyorlr yumurta harici bişey varmı yok nebilim demaner olsun hitac olsun bunlar güzeldi cadılar bayramıda iyiydi bak hakkını yemeyelim

ÖMER.E bunu beğendi.
  14. etglik diyorsunuz bende birsey anlamadim :) kutularda r310 3 tane etglik gorev gelmis birinide yapmadim
    ilerlemeolacagina hep geriliyor oyun bunun farkina vardim
    bahar etgiligide gelse sonuc ayni olur degisen yok eskiden 5,6 saat oynadim oyunu simdi 1 saat dusdu cunku oyunda kimse yok milet baska yerelere gidiyor haklilarda bence bende birakdim sayilir her hafta uri cekiyoz bosa gidiyor
    nerde o eski dark diyoruz

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

fazla dis doldurmadi,gg indirimleri ,x4 ler ,diger indirimmler ,yumurtalar iiyidi ama buda kutu toplamaya itti surekli milleti...demaner hitac vs gelincede guclulerin sadece isine yarar oldu,teror iyiydi sonraki guncelleme ile herkezin hosuna gitti...bence sikayet edicegimize oneriler sunalim ,neler yapilabilinir nasil daha keyifli herkeze hitap eden etkinlikler yapilabilir.henuz hic gormedigimiz.cunku olanlari genelde begenemiyoruz:)

ÖMER.E bunu beğendi.
  16. şimdi

yanlış bilmiyorsam normal goli hız droiti ile 567 hız yapıyor
    vega 576 onu biliyorum ben vega kullanıyorum
    sarı veganın şimşek özelliğini kullanınca 746 hız oluyor

haritanın ortasında goli sana dalarsa adam hız drotini acarsa sen şimşek hızı acarsan ve aradaki o 9 puanlık hız farkı ile sağ alt portala vardığında adamın nerde olması gerekiyor :)

matematik havuz sorusu gibi oldu ama harbiden aretık canım sıkılmaya başladı oyununa da oyuncusunada başlayacam namusu ile oynamayacakları ayıklayın oynayacaklar biz bize yeteriz bu ne ya

halka droitinde veya burguda veganın hızı ile adamları yakalayamıyorum sözde bu droitler hızı azaltıyor :) acaba kullanınca sadece benim hızımı veya onlar kullanıncada benim hızım mı azalıyor

her gün aynı şeyleri yaz aynı şeyleri söyle

17. havoc hercül vermede neden bu kadar cimri davranıyor bu dark anlamış değilim artık başka oyunlara yönelmek daha iyi diye düşünmeye başladım son etkinliği görünce. keyif almayı geçtim sinirlerimiz yıpranıyor...

ÖMER.E bunu beğendi.
  18. Vega(pusat) ağırda kalkanımı bitirdi o da ağırdaydı sonra hıza geçtim benim hızda 470 k kalkan vardı onunda hız dolu ben goliyim 35 k falan çıkıyor beyaz adam 65-70 çıkrıyor bana yetişiyor yanımda hatta önümde diyebilirim :) 65-70 vuruyor kalkanının dolu olduğunu milim milim erimesinden anlıyorum ve benim gemi bum. Bir veganında fotosu var benim gemiden 135 k sab-50 çekerken :) Tr3 de biri 3 er milyar basıyordu gemilere tasarımlara 25 saatlik gemisyle onun hesabını 2 haftada anca inceldiler düşünsene herkesi inceleidklerini :D matematik yetmez :) Sanada yazarlar şimdi kanıtınızla birlikte supporta yazın konu kapatılmıştır diye hadi hayırlı geceler :)

19. elektro

elektro User

etkinlik böle olmaz oyuncular ı heyecanlandırıcak bişeyler olmalı ki herkes yarışsın :)

ÖMER.E bunu beğendi.
  20. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Forumda konu yazarken uslubunuza dikkat etmelisiniz.

Burası Forum,bizim görevimizde Forumda düzeni sağlamaktır.

Uçuş düzenleri ve gemi hızları herkes için aynıdır.

İnternetinizin bağlantı hızından kaynaklı bir sorun yaşamış olabilirsiniz.

Sizin içinde aynı düşüncelerimizgeçerlidir.

Forum üzerinden oyuna müdahale etme gibi bir şansımız bulunmamaktadır.

Bizler sadece konuları iletilmesi gereken yerlere iletiriz.

Oyundaki hesapları inceleme yetkisi sadece Supporttadır.

Yorumlarınızda uslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.