katlayıcı çalışmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve drcrispy08 tarafından 18 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. drcrispy08

drcrispy08 User

Arkadaşlar hata sadece bende mi var yoksa diğer kullanıcılarda da var mı merak ediyorum. Gerekli screenshotları supporta attım 3 gündür bekliyoruz ses soluk çıkmadı daha önce başına gelen varsa ne kadar sürede düzelmiştir yardımcı olsun birileri gözünüzü seveyim.

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Gerekli cevapları support verecektir. Yoğunluk ve ticket sırasına göre hareket etmektedirler.

İyi forumlar.

3. drcrispy08

drcrispy08 User

cevap verme konusunda beklentim karşılandı ama icraatta sıkıntı var :D başına daha önce böyle bir şey gelen kullanıcılar varsa onlardan da yorum almak istiyorum mümkünse

4. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Bu konuyla ilgili eğer oyuncu arkadaşlarında cevap vermesini istiyorsanız konunuzu uygun bölüme taşıyorum.

İyi Forumlar.

5. niye calismiyor benzini bitmisdir baksaydin :)))

6. drcrispy08

drcrispy08 User

işe yarayacaksa bakalım :D şaka bir yana petin adı da mazot yakıt alırken tasarruf ederiz belki bir ümit diye ismi öyle kaldı :D katlayıcı sorunu yaşayan başka kimse yok mu arkadaşlar???

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.