katlayıcı ile uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve rousingstrike tarafından 6 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. katlayıcı ile en fazla kaç k uridium toplanabilir 1 gün içerisinde

2. argede önemli bir yerde okumuştum pet protokol arge + katlayıcı ile bir kutudan 500 uriduma kadar cıkabiliyormuş

10k uri yapana kadar 100 de enerji oluyor yani 10k uri kapı için birikmiş oluyor otomatikmen

1 saatte 500 urilik argen petin katlayıcın varsa

saatte 15k kasarsın 1 günde 360k uri yapar

1 ay kutu toplasan 10 milyon 800k urin olmuş olur 1 aya fullenirsin yani

10 milyon 800k uri olduğu zamanda 100 bin 800 tane enerjin olmuş olur bunları açıncada zaten elitlerin her mermiden 10milyon civarı olur

kapılardan gelen ödüllerle lf4 filan herşeyin her türlü fullenir

paranda sana kaldır uriyi boş boş şeylere harcarsın

full + full olursun yani kolay gelsin.

3. hayaller hayatlar :D muhtemelen 1 saat sonra sıkılacaksın bırak uri toplamayı darkorbitle anlaşmalı olan bot şirketleri yürütmeye devam etsin bizim gücümüz yetmez :D

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Uzun süre kutu toplayacağınız zaman kutular soğuma süresine girecektir ve canınız sıkılacaktır.

Darkorbit ile bot şirketleri arasındaki anlaşmayı bana açıklarmısınız ?

Asılsız bilgiler ile oyuncuları bota teşvik etmeyiniz, tekrarında ceza alacaksınız.

Bot kullanımı kesinlikle yasaktır.

İyi forumlar...

5. ben darkorbit anlaşmalı derken sizden bahsetmiyorum asıl darkorbitten sorumlu kişilerden bahsediyorum

bunu az düşünen söyleyebilir

banlamaların olmaması sebebi ile ben böyle düşünüyorum.

ben kaç kere videolu kanıtlı bildirdim ban yemediler

bana verseler 1 günde botlardan arındırırım o kadar zor bir şey değil bu işlem.

koskoca bigpointten bahsetmiyormuyduk ? sizce engel koymak isteseler koyamazlarmı

6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Bu anlaşmanın, sizin düşünceniz dışında bir aslı var mı ?

Bot kullanıcıları, Merkez tarafından hazırlananan tarama sistemi ile tespit edilip sistem tarafından gerekli ceza verilir.

Şuanda ceza verilmiyor olması daha sonradan ceza verilmeyecek anlamına gelmemektedir.

Son zamanlarda gelen bilgilere göre bot sorunu üzerinde çalışmalar yapılıyor.

İyi forumlar...

7. modum şimdi sabah ilk başlasam toplamaya 2 saat toplayıp 1 saat ara versem soğuma sistemi nasıl olur

8. uzayl80

uzayl80 User

kutulardan fazla kazanmak için 10 tane kurtarma prokol 3 levellik + argesi uygun olması lazım 1 kurtarma prokolü 45 bindir 10 tane koyacan 450 bin uri protokole vercen ne kadar mantıklı olur bilemem ama parayala wip falan cekersen faydasını deneyip görmek lazım ne kadar etkili
    oyunda bug serbest ise bot kulanımıda serbest oluyor kanımca istediğiniz kadar suportla konuşun değişen bişe olmaz mantı aynı mantık

Son düzenlenen: 6 Ocak 2018
  9. 6 saate kadar toplasan problem olmaz ama sonrasında ara vermen gerek yoksa kutudan çıkan ödüller düşecektir
    supportun yapabileceği bir şey yok merkezle ilgili bir durum merkez ne derse o kısacası az daha katlanın eskiden durum dahada beterdi
    ahh keşke herşey hesaplanılan gibi olsa ama imkansız değil ben 1 ayda 2 m uri yapabiliyorum :D

gergedansürücüsü bunu beğendi.
  10. 1 ay boyunca her gün 24 saat kutu toplama hesabı da güzelmiş.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.