Katlayıcı paketi sıkıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SOFİ-GURBANIM tarafından 11 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet boşuna almayın günde 1 saat toplayıp 100 gg yapardık şimdi 1 saat toplayın petle beraber 30-36 görürseniz şükredin. Değişmedi diyorlar bir de, basbaya değişmiş işte gg çıkmıyor resmen kutulardan bari bir açıklama yapsalar ama o da yok. Şimdi fm gelir ben bunun üzerine pvpye çıktı topladım 30 dkda 1500 gg yaptım der ve konu kilitlenir klasik darkorbit.....

2. Hakkısın kardeşim bendede aynı gg çıkmıyor bi yerden sonra uri de cıkmıyor :mad:

3. Merhabalar,

Arkadaşlar öncelikle bizlerin amacı sizlere kaliteli ve seviyeli şekilde en iyi hizmeti sunabilmektir.Sorunuza gelince kutu içerikleri haritada bulunan oyuncuların sayısı ile doğru orantılıdır.Ve içerikleri sabit değildir.

İyi forumlar

4. Prophecy

Prophecy User

Bende de gg çıkmıyor uri de çok az ya çıkıyor ya çıkmıyor

5. Alakası yok, birkaç hafta öncesine kadar x2de 100 gg 1 saatte yapabiliyordum katlayıcı ve pet full donanımlıyken şimdi 30-36 arasında değişiyor. Birkaç haftada oyuncu sayısının inanılmaz biçimde değitiğini söylüyorsanız bilemem bu size mantıklı geliyor mu diye sormak isterim sadece :) Ortada belirli bir içerik azalması var ve bunun hakkında açıklama yok. Madem böyle bir şey yapıldı önce makro(clicker vs) kullananlarla ilgilenin sonra yapın

6. (Patiq)

(Patiq) User

karakterler arasında oran var anlamıyormusunzu mod arkadaslarım lutfen bunu bıldıgınız halde hala sans demeyın lutfen sızde sıkıstırın su bıgpoınt bır yandan,,, ben tam gun ben ve petım urı kasarken 50 k toplarken abım 10 k zor topluyor oda benle aynı ? ve bu durum 1 gun olsa eyvallah ama 10 gundur bole ben cok o az ama ote yandan o lf4 20 kutuda bır buluyor ben 400 500 bır yerden alıyor bır yerden verıyor bu sıstem boyle oyuncular arasında oranlar dagıtılıyor lutfen kımse kımseyı kndırmasın ve evet 1 hafta once cok enerjı kasarken sımdı arada bulasın palamı yapalım? pallada adammı keseyım pallaylamı ugrasayım o hepten sorun bıgpoınt ın bu umrunda deyılkı arkadasım darkorbıttede aynı dıger tum oyunlarındada aynıtas aynı hamam kusura bakmayın admınler ama bıgpoınt boyle

7. Prophecy

Prophecy User

Bu oyunda şans yok bigpoint Kutuları da alacak bizden!

8. beyler ben tabletten giriyorum saat 11 den gece 2 ye kadar 50 60 k uri yaklaşık 300 gg cikiariyorum 3 havoctum 6 oldum 2 zeta daha yaptım vermedi vip çekip bakıcam ...

9. Darkorbit Gemi uzun bir süre topladıktan sonra o gemiye kutularda soğutma veriyor bunu yaptığına eminim günde 100 k uri kasan gemi 3 gün sonra kastığı uri 30 a 40 a iniyor buna bir açıklama getirin artık.

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bahsettiğiniz soğuma olayı kaldırılmıştı.Forumda açılan genel konulardan birisidir kutulardan az içerik çıkması. Durumu rapor edicez eğer soğuma sistemi geldiyse sizlere bildirilir.Veya oyunda sıkıntı varsa durumu düzeltirler.

İyi Forumlar.

11. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

ben anlamıyorum gerçekten katlayıcı ile günde 100 k kasmak mümkünmü ? :eek:

12. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Herhangi bir şekilde soğutma süresi yok.Ancak bu değişim illegal yollardan elde edilen kazançları yok etmeyi amaçlayan bir uyguladır.Bunu tür bir önlemi sizler zamanında istemiştiniz şuanda yapıldı.Kendi görüşüm daha net çözümler bekliyordum.Ben sabahdan akşama kadar gemi kasıcam ama benim günlerce kastığımı adam saatlerde yapacak.Kimse yanlış anlamasın kutuların kaldırılması taraftarıyım.

Keyifli forumlar.

13. ben günde 3 saat petle beraber topluyom 6 gündür toplam 18 saat=120 bin uri+700 gg iyimi ,katlayııcı var..

14. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,
    Lütfen imzanızdaki resmin boyutunu 500*200 içersinde tutunuz.İmza yuksekliği uygun değil.

Konuyla ilgili gereken açıklamalar yapıldı eğer sorun varsa düzeltilir.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.