Katlayıcı paketim!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *Mrs tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *Mrs

*Mrs User

merhaba arkadaşlar benim karlayıcı paketim var 1 haftalık bir şey merak ediyorum pVpde kutu topladıgım zaman galakxi gates kapısı için normalde 2 tane hak veriyordu katlayıcı aldım gene 2 tane veriyor acaba avantaj kutularından aldıklarım hesabıma x2 olarak mı geçiyor yoksa avantaj kutusunda aldıgım anda mı x2 mi olarak çıkıyor ben bunu hala anlamış değlim,uridyumlardada 300den yukarı çıkmıyor lütfen acil cevap verirmisiniz şimdiden teşekkür ederm

2. Merhaba,

Normal zamanda avantaj kutularından 150 uridium alırken katlayıcı paket ile 300 uridium alırsınız.

GG normal zamanda 2 gg alırken , katlayıcı avantaj paketiniz olduğu zaman bu sayı 3 e çıkar.Bunun nedeni ise:

Normal zamanda kutulardan 1,5 gg alıyorsunuz aslında ama bunu sistem 2 olarak size veriyor.Yani burada sizin yararınıza bir sistem geliştirildi.Fakat katlayıcı aldığınız zaman esasında olan 1,5 gg üzerinden işlem yapılıyor ve 1,5+1,5= 3 toplamda 3 gg alırsınız.

Eğer daha fazla uridium veya gg almak istiyorsanız petinizi 8 seviye yapıp içine Kurtarma protokolü 3. seviyeden koymanız gerekir.

İyi Forumlar

3. *Mrs

*Mrs User

*CapTain* captain bey ben onu sormuyorum diyorumki avantaj kutusunda 150 uridium var ben bunu aldıgımda hesabıma 300 olarakmı geçiyor yanı çıkan yazıda 300 uridyum mu kazandınız yazıyor yoksa oyun ekranında 150 yazıp arkadan 300 mu ekiyor çünki şimdi bir kutu aldım içinden 51 uridyum çıktı ve hesabıma dırekt olarak 51 uridyum geldi. Petim 8 seviye ve kurtarma protokülünden kaçtane koymam gereikor. aryıca şuan aldıgım gglerde 2 tane veriyor

4. Merhaba,

Aldığınız kutularda 300 uridium kazandınız yazması gerekiyor.

Ayrıca 3 tane gg kazandınız ibaresi de bulunması gerekiyor.

Katlayıcı avantaj paketi aldığınızdan veya aldığınız paketin hesabınıza yüklendiğinden emin misiniz?

Bunun için Anasayfa - Uridium sayfasından aboneliklerinize bakabilirsiniz.Eğer ödemeyi yaptığınız halde içlerinde aboneliklerde katlayıcı avantaj paketi yoksa Support ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi Forumlar

5. *Mrs

*Mrs User

beyfendi bende sistem çok acaip 150 alıyorum hesabıma 300 geçiyor 61 alıyorum hessabıma 61 geçiyor evet kredi kartıyla aldım abnoeliklerde duruyor sonra kredi kartı bilgilerimi sildim ve şuanda aldım gg lerde 2 tane çıkıyor acaip değişik bir sistem bende anlamadım :) supportla falan uğraşamam çünkü cevap vermiyorlar

6. Merhaba,

Bence siz yine de supporta durumunuzu izah edin 2 gün içinde cevap gelir.Ona göre hesabınızda inceleme yapılır.
    Daha sonra sıkıntı çıkmasın içiniz rahat olur en azından.

İyi Forumlar

7. *Mrs

*Mrs User

ben şimdi ayıktım beyfendi petle aldıklarım katlanmıyor gemiyle aldıklarım katlanıryor