Katlayıcı ve kutu

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Sa.knk tarafından 10 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sa.knk

Sa.knk User

Merhaba.ben 8iris zeta yapma aşamasında olan bir gemiyim.bugüne dek 5zeta yaptım 4havoc var.asıl konu ben kutu toplamasinida sevdiğim için sizce katlayiciyla pvpde saatte kaç k uri kasarim.(2yada 3saat toplarim müzik dinleyerek sıkılmadan.)

2. Yani elinle toplarsan hepsini pete bırakmazsan 20k üzeri kasarsın 2-3 saatte

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bende kutu toplamayı severim lazer sıkma derdi yok cephane harcama derdi yok :D Tecrübelerimce 20.000 Uridium ve üzeri toplarsınız diye düşünüyorum(P.E.T Dahil) :) .

İyi forumlar.

4. InYourFace

InYourFace User

Şu sıralar herkes çok seviyor kutu toplamayı :D 2-3 saati geçme ama sonra düşme oluyor uri vermiyor kutular yada öyle olursa sırayla bir kutu bir yaratık yaparsın haftada 2 3 zeta açarsın ;)

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  5. arge dizilimin kutu toplama şeklinde yap.pete kurtarılan mal protokolundan tak bütün slotlara..radar protokoluna luzum yok.normal haritada 100 yerine 179 uridyum, pvp de ise 269 uridyum katlayıcı alırsan 538 uridyum alısın ..ayrıca gg yi normal haritada 2 adet pvp de ise 3 adet alırsın..bayağı bir gelişme sağlarsın..

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kutu yerine paladyum toplamanızı öneririm. Son zamanlarda çoğu oyuncu 5-3 haritasında paladyum topladığı için taşlar hızlıca çıkıyor. Bu sayede pet olmasa bile saatte 200 e yakın galaksi enerjisi kasabilirsiniz.

İyi forumlar.