katlayıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CANAVAR** tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba önceleri pet ile birlikte kutu topluyodum pvp de 30 70 150 uri çıkıyordu pet toplayınca 32 72 156 veriyordu uridyum olarak.. bu gün katlayıcı aldım pet toplyınca uridyumu katlıyor 64 uridyum veriyor birde 156 uridyum veriyor
    32 uridyumu katlayınca 64 uri veriyor pet ile onu anladım kurtarma protokolu de var pette
    72 uriyi katlayınca kaç uri veriyor 156 urimi veriyor çnkü hep 156 uri çıkıyor
    sorun şu 156 uri 72 urinin katlanmış hağlimi yoksa petin topladıklarını katlamıyormu çünkü gemi ile aldıklarımı 300 olarak katladı.
    bir sorunda şu katlayıcısız topladığımda 2 galaksi gates enerjisi veriyordu katlayıcılı toplayınca 3 veriyor 4 vermesi gerekmiyormuydu lütfen yardım edin.

2. Petin de topladıkları avantaj kutularını katlar.

İçindeki kurtarma protokolü kaç tane varsa ona göre sayısı artar.

3. tmm test ettim 312 uri veriyor şanssızmışım hiç uri çıkmadı :D
    neden 4 gg vericeğine 3 gg veriyo?

4. Gemi ile aldığınız enerji argeye göre değişmektedir.

Argeleri kutu toplamaya göre verirsen en fazla 3 enerji verir.

Ama pette en fazla 5 enerji veriyor.

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

PET ve Geminizin topladığı avantaj kutularını katlar, 72nin katlanmış hali denemez. Sistemin hangi urileri verdiğini takip ederek ölmüç yapabilirsiniz. PETinize kurtarma protokolü yükleyerek PETin alacağını içeriği arttırabilirsiniz.

Selam,

normal haritada 1 enerji alırsınız katlayıcı varsa 2 eder bu, pvp haritalarında 1,5 normal haritaya göre 1,5 kat daha fazla alırsınız, katlayıcı varsa 3 eder, kısa bir matematik yaptık sadece. Argelerden geldiği zaman 3 küsür diye devam eder, sistem bunu 4 verir.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.