kaybolan bonus kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KAMİKAZE tarafından 17 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

arkadaşlar,bir süredir dikkat ediyorum,bazı bonus kutuları yanaşınca kendiliğinden kayboluyor.küçük haritada bakıyorum,kamufle kimse de yok.ilk zaman spearhead kamufle özelliği diye düşündüm,fakat bu da değil.bu sorun sadece bende mi var,yoksa oyuna eklenen yeni bir uygulamamıdır.bilgi verenlere şimdiden teşekkür ederim.

bu konuda bilgisi olan yok mu acaba.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2015
  2. Merhaba ,

- Flash player güncel değilse güncelleyiniz.
    - Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğinizi temizleyip deneyebilirsiniz.
    - Farklı tarayıcılar ile kontrol edebilirsiniz.

Belki fark etmiyor olabilirsiniz pet alıp geçiyor da olabilir.

İyi forumlar.

3. samettt

samettt User

aynı sorun bendede var dikkat ediyorum flaş player güncelli bonus kutularıda kimse toplamıo kendiliğinden kayboluyor

4. sorun var doğru bende de aynısıkıntı yaşanıo hatta kutuyu açıom boş çıkıo gidio öle. farklı tarayıcıladan da girdim ama öle .

5. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

bende de kesinlikle aynı durum söz konusu.

6. Merhaba ,

Eğer bu şekilde oluyorsa P.E.T. yakıtı çıkıyordur. P.E.T. yoksa bu bildirim gözükmüyor.

İyi forumlar.

7. Mr.User

Mr.User User

Kıyamet, arkadaşın anlatmak istediği şu.

Avantaj kutusu veya etkinlik kutusunun yanında durun. kucuk harıtadanda takıp edın baska gemı olmadıgını emın olun. bir sure sonra kutular kayboluyor.

Amacın burda kaybolan yada gorunmez gelen bu kutuların toplanması... Eski bir tarama sisteminin ayak sesleri gibi geliyor bana...

8. Bendede yok oluyor acaba kronos parçası mı varda benden kaçıyor diye düşünüyorum :D Değerli malzeme olabilir.

Ek: Etkinlik kutularının yarısı boş zaten birde yok oluyorlar topladığımız azıcık kutu.

9. kutular bendede kayboluyor ganimetlerde dahil yanına yaklaşınca yok oluyor

10. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

aynı sorun bendede var hatta zeus gününde kutu açmak istedim ganimet kutuları bile yok olmaya başladı haritaya baktığımda da kimse gözükmüyordu yani sadece avantaj kutularında değil sorun

11. Sadece bonus değil korsan ganimet sandıklarıda kayboluyor Mini haritaya bakıyorum kamuflaj lı toplayan biride yok

12. Yetkili arkadaşlar bu konuyu acil iletmeli kutu yok ortalıkta azar azar topluyoz.

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kutular yok oluyor bazilarinda da topladiign halde hic birsey cikti die yazmiyor dogrudur.

14. aynen ya herkes yazınca durumu çaktım, yok oluyor gerçekten pet falan da yok ortada

15. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

evet arkadaşlar,iyiki konuyu açmışım.umarım yetkililer bu durumla ilgilenirler.herkese katılımından dolayı teşekkür ederim.

16. Merhaba ,

İlk olarak olasıkları yazıp sıkıntı yada sıkıntıların bireysel kullanıcı taraflı mı yoksa genel olarak bir sıkıntı mı olduğunu belirlememiz gerekiyor. Eğer genel bir sorun olduğu anlaşılırsa zaten gerekli yere iletiyoruz.

Bildirimler sonrasında ve yapılan kontroller sonucu gerekli yere iletilmesine karar verildi.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.