Bug / Oyun hatasi kaybolan npc'ler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxlarce tarafından 20 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxlarce

xxlarce User

görev aldığım zaman görevdeki npc'ler kayboluyor yani gelmiyor gelsede çok nadir ama başka bir göreve geçince gelen gelene örneğin; bugün lordika, siamon, mordon olan görev aldım. bu nepecelerin hiçbiri gelmedi boss mordon boss siamon falan geldi. npc'ler çıkmayınca görevler uzuyor, kasılamıyom.

MaXiMuS bunu beğendi.
  2. MaXiMuS

MaXiMuS User

tamamen psikolojik bir olay :) tahmini olarak haritayı dolaştığın için bulamıyorsun radar cpu ile çok rahat bulursun :)

3. Merhaba ,

Tam olarak npc kaybolması derken ne demek istiyorsunuz daha anlaşılır yazarsanız seviniriz. Görev aldığınızda imha etmeniz gereken npc'leri mi haritada bulamıyorsunuz yada zor buluyorsunuz yoksa imha ediyorsunuz göreve mi saymıyor ?

İyi forumlar.

4. xxlarce

xxlarce User

npc'ler gelmiyor. örnek 10 lordika görevi alıyorum ama lordika gelmiyor haritada yok oluyor sanki çıkmıyor. mordon görevi alıyorum mordonlar çıkmıyor karşıma koca haritayı geziyorum yok psikolojik değil 3-4 yıldır oynuyorum nerden ne olur biliyorum ama görevi alınca gelmiyor.

MaXiMuS bunu beğendi.
  5. MaXiMuS

MaXiMuS User

yahu psikolojik o :D gerçekten bak bendede oluyor :D

6. Merhaba ,

Sistemsel bir döngüden dolayı olabilir fakat kolay bulunmasa da bulunuyor. Haritada dolaşınca görevle ilgili ncp'leri belli aralıklarla buluyordum. Ayrıca haritadaki oyuncu sayılarına göre de npc sayıları ve çıkma süreleri değişiyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.