KAYIP HESAP YARDIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -tilkituna- tarafından 16 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler.Ben daha önce supporta da forumada başvurdum.Ama ne olursa olsun bunun peşini bırakmayacağım.Benim ReCenTFigHTeRS adında bir hesabım vardı.Mynet emaile bağlıydı.Ordaki hesabım da çalınmış.Müşteri hizmetlerini aradım ne yaptıysam alamadım.Ve hesap kapatıldı.Bu hesabımı epey geliştirdiğimden istiyorum.Game id demiş support her defsaında onu bilmiyorum.İşte kullanıcının içinden geçeni bilemeyiz felan yazdılar.Bakın emailini biliyorum kullanamasam da eğer tespit edebiliyorsanız nerden girdiğimi nerelerden oynadığımı da yazarım.Gemisini de biliyorum yani çoğu özelliğini.Bu hesabı almayı çok istiyorum Lütfen ne gerekiyorsa söyliyim ama bu hesabı almalıyım ne olursa olsun.Bu konu kapansa da yine peşini bırakmayacağım bunun.Lütfen admin mod kim varsa eğer bi şirket olarak yönetiliyorsa oraya gideyim ne biliyim işte ne gerekirse.Lütfen yardımcı olun

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Size yardımcı olacak tek merci supporttur.Forum üzerinden maalesef bu tür olayları inceleyemiyoruz.

İyi forumlar

3. Supporta kaç kere denedim yok game id ticket bunları istiyip duruyor

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Haklısınız ancak forumda yetkililerin bunları incelemesi olanaksız.Supporta id numaranızı bilmediğinizi nickiniz ile işlem yapılıp yapılamayacağını sorun.

İyi forumlar

5. tAMAM HAKLISINIZ DA ŞİFREMİ UNUTTUMDAN YAPIN DİYOR ZATEN ORADAN YAPAMADIĞIMI ŞİKAYET EDİYORUM NE DEMELİYİM SİZCE ?

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sizin bir şekilde oyunun kayıtlı olduğu maile ulaşmanız gerekmekte siz dediğinizde doğru olabilirsiniz ancak oyuncu arası ayrım yapılamaz.Supporta bu yüzden yardımcı olamıyordur.Ancak siz mailinize ulaşamadığınızı üstüne basa basa tekrar yazınız ne kadar yardımcı olabilir support bilmiyorum ama.

İyi forumlar

7. peki

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İyi şanslar dilerim.Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.