Öneri KAYITLI KONFİGÜRASYON

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fırtınaxxx5 tarafından 3 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kayıtlı Konfi Olmalı mıdır?

1. 1-Evet Olmalıdır

100,0%
  2. 2-Hayır Gerek Yok

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar burada benzer bir konu açılmıştı "aktarma sistemi" konu baya ilgi çekmiş olumlu yorumlar almıştı lakin Darkorbit Ekibi bu konuda düzenleme veya açıklama yapmamıştı.
    Benim Tavsiyem biraz farklı olmakla beraber belki daha kolay hayata geçirilebilir.
    hali hazırda konfigürasyon silme ve aktarma var. aktarma hiç kullanılmıyor neredeyse.

Resim tıklatın buraya tıklayın

demem o ki resimdeki gibi 5 adet "hazır kanfi" slotu (daha fazla da olabilir) seçeneğimiz olsa. tek tek envanter düzmek değilde konfiyi sil -> hazır konfiden seç diyerek hızlı bir gemi dizaynı yapmak çok iyi olurdu.

Siz Ne Düşünüyorsunuz?

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Üyelerin Oylarını belirte bilmeleri için , Bu bölüme açılan Konulara Anket eklenmesi şarttır. ( Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ; İnceleyiniz )

Bu Bölüme Anketsiz açılan Konulara , Anket Eklenmesi için 24 Saat süre verilecek , 24 Saat içerisinde Anket ekleme işlemi yapılmaz ise , Konu Kilitlenerek Arşive Kaldırılacaktır.

Ayrıca forum içi dahi olsa link paylaşmayınız. Mesajınız düzenlendi.

Üyenin Konusunu Anket ekleyerek , tekrar açması mümkündür.

İyi forumlar.

birvalizevren bunu beğendi.
  3. Merhaba Kuasar ModeratörÜM forumda acemiyim nereye yazacağımı tam olarak bilmiyorum ve buraya yazdım kullanmış olduğum ana hesabıma bir türlü giremiyordum ve oyun içi chatte diğer oyunculara sorduğumda pushıngten ban almış olabilirsin dediler, oyuna girmeye çalıştığımda ''externalHome&loginError=98'' şeklinde bir uyarı çıkıyor bu ne demek lütfen yardımcı olur munuz?

4. Düzenlendi modum...

Kuasar bunu beğendi.
  5. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Net bilgi almak için supporta başvurmanız gerekiyor. Bot kullanımdan banlandıysanız hesapınızın şuan açılmış olması lazım, hala kapalı ise support sizi bilgilendirecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.