Kazançlı saat ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MEZARCI.[TrKy] tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben bu kazançlı saatte 330bin uri çektimde hem x3 hem x2 var ise 330*5=1650 yapıyor. birde 8,5 tl lik epinde verdi 2 kere 5bin çektim 10*5=50bin yapıyor. bana toplamda gelen 1400 uri oldu yanlışmı uyguladım nedir açıklama yapabilirmisiniz ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Denemelerimiz sonucunda , x4 olarak hesaplara yansıdığını görmüş durumdayız.

Sistemde ki bir karışıklık sonucu x2 ve x3 Bir arada verilmiş olabilir.

Bu konuda Henüz kesin bir bilgimiz bulunmamaktadır.

Yukarıya bildirdik , Cevap gelmesi durumunda sizleri de bilgilendireceğiz

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 5 Ekim 2014
  3. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Açtığım konuyu neden kapattınız anlamış değilim, sistemde karışıklık olduğunu düşünmüyorum bence bir süpriz yaptınız ama onuda elimizden almayın bari, x5 olarak bariz olarak verilmiş gözüküyor ve ben sizin bunu hata gösterip hesaplarımızda uriyi çekmenizi de istemiyorum yanlışlık adı altında bunun teyidini alana kadar da sizden cevap bekliyoruz....

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Söylediğim gibi bu durum hakkında kesin bilgimiz yok.

Bir hatadan dolayı ikisi aynı anda verilmiş olabilir , yada bilerek yapılmıştır.

Oyunculara daha sonra , x5 olarak yansıtılabilir , x2 kampanyasından verilenler geri alınabilir yada bilinerek yapılan bir şeydir , hiç bir işlem yapılmaz x4 olarak oyunculara yansıtılır

Bunu bir sorun olarak değil , Ne şekilde yapılacağı hakkında bilgi talep ederek bildirmekteyiz.

Şuan da sorun olarak gördüğümüz tek durum , Yarasa yerine bariyer uçuş düzeni verilmesidir ve bu konuyu da bildirdik

Bilgilerinize sunarız

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.