Kazançlı Saatler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ela-Gözlüm tarafından 23 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kazançlı saat %400 bonusu vardı %33 indirimli uridium teklifi geldi satın aldım ama aldığım uriidumu katlamadı
    2 yıl önce oynuyorudm bu tarz indirimli teklifleri kazançlı saat katlamıyordu oyuna yeniden başlayım dedim uridium alayım dedim ama ilk alışımda böyle ir sorunla karşılaştım artık indirimli uridiumlar kazançlı saatte katlanmıyor mu?

2. Merhaba,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.
    Kazançlı saatler içerisinde aldığınızda eminseniz ve hesabınıza katlamalı olarak yansımadıysa , lütfen support destek birimine konu ile alakalı mesaj atınız.
    Fakat eğer siz arada anasayfanıza gelen indirimli uridium sayfasına tıkladıysanız alacağınız uridium katlanmayacaktır.
    Kazançlı saatler içerisinde uridiumun katlanması için anasayfadaki kazançlı saatler sekmesine tıklayarak uridium almanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

3. Şubat 2018 güncellemesiyle alınan bu paketler uridiumu katlamamaktadır :D naber

4. Önceden etkileniyor du neden bigpoinmt böyle bişey yaptı oyuna başladığım gibi soğudum

5. Merhaba,

Önceden öyleydi fakat şuan bu durum eskisi gibi değildir.
    Dediğim gibi indirimli aldığınız uridium kazançlı saatlerden etkilenmemektedir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.