Öneri Kazandığımız Şeylerin Oyun İçi Görünümü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alfarslan tarafından 26 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun Mu ?

1. Evet

oy sayısı 11
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alfarslan

Alfarslan User

Seri şekilde yaratık kesince ekranın üst kısmında tek tek gösteriyor diye biliyorum. 10 dakika önce kestiğim saimon yeni gözüküyor. Önceden ekranda alınan ödülleri yazmakta yetişemeyince ödülleri toplayıp gösteriyor diye hatırlıyorum. Bu sistemin eskisi gibi yetişemeyince aynı türden şeyleri toplayıp göstermesini istiyorum.
    Misal Vereceğim Etrafta 10 Talin Var Kami Atıyoruz Ve Hepsi Tek Tek Gösteriyor. Bunun Yerine 10*16 Uri = 160 Uri + Şeref + 120000 Kredi + Tp Gibi Tek Seferde Göstericek :)

2. Merhaba ,

Oyun ekranında orta kısımda çıkan yazılarla ilgili bildirim yaptık fakat ne zaman çözüme kavuşturulur bilemiyoruz.

İyi forumlar.

3. hitacın çıktığını 30 dk sonra görüyorum

4. Merhaba ,

Belli aralıklarla iletiyoruz fakat tekrar ileteceğiz. Umarım en kısa zamanda çözüme kavuşturulur.

İyi forumlar.

Alfarslan bunu beğendi.
  5. Bende bu durumdan rahatsızım artık mecburen sistem günlüğünü açıp ordan bakıyorum üstte hiç bir şey görünmüyor resmen

Alfarslan bunu beğendi.
  6. Güncel

7. Arkadaşımın konusu güncel tutayım :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.