kdların içinden ne hediye çıktı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !BeTeR! tarafından 12 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. !BeTeR!

!BeTeR! User

.D arkadaşlar ben yayını izleyemedimde dünkü yayında 1500 kullanımlık kodlar dağıtıldı ya kodu girenler ne kazandı bi deseniz :D

2. 1 hafta vip %30 indirim

3. !BeTeR!

!BeTeR! User

vay :D kaçırmışız desene :D

4. öyle olmuş :)

5. Ne kaçırması ya 1300 kişi vardı yayında 1500 lük kod yarım dakikada tükendi nasıl olduysa ben izlememe rağmen alamadım

6. 1.300 kişi görünen kısmı ama görünmeyen kısmında biri tsden arkadaşlarına bildiriyor etti 2.000 kişi :D

Sayfa hazır olması gerekiyordu resimde görünen yazıyıda hazır edecektin geri yapıştırmak kalıyordu.

7. Öyle yada böyle ben 2 yayında da bulunmama rağmen kodu alamadım

8. Bu olay hız işi hızlı olan kazanır.

9. aynen şu anda %60 indirim var tüm tasarımları fulledim goli ve vega cinsinden 100k uri sudan ucuz :)

10. Bana arge lazımdı %35 indirimle 400den fazla dosya aldım 1 arge daha yapacam hızlı uri kasmam lazım :)

11. etkinlik var demissin kutu topluyanlara neden kötü olsun anlamadım :rolleyes:

12. Anlamadım nerde demişsim cümle tam açık değil :D

13. fotoğrafına tıklayınca yazı yazıyor ya o bende takibe takip beğeniye beğeni ya :D

14. ÇORBACI

ÇORBACI User

Daha önceki yayında herkese yüzde 30 indirim ve vip için söz vermişlerdi ama yapmadılar bende o yüzden bu yayını izlemedim bundan sonraki yayınlarıda izlemeyeceğim.

15. bu yayını izleseydin SEHITLEROLMEZ015 yazarak indirim ve vip alabilirdin

16. Parazit etkinliğinde kapı parçaları çıkıyordu avantaj kutularından ve kronos günü gelince çifte parça kazanmıştım. O gün kronos için iyi parça toplanırdı :D

17. hımm şimdi çaktım kardeşim şu mauseleri banlamasınlar 500 vega kesme görevi aldım cesarete bak :D100 tane kestim 400 kaldı ama millet sinek:rolleyes:

18. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Valla arkadaşlar ben yayını izlememe rağmen ben bile kullanamadım :D :D Hatta yayında kodu nasıl kullanacağınızı göstermek amaçlı Pars admin kodu kullanmaya çalıştı oda kullanamadı bizim oyuncular bizlerden daha hızlı çıktı :D

İyi Forumlar

19. ben kullandım modum hazır bekliyordum zaten SEHITLEROLMEZ i 015 diyince vira vira didik kodu kaptık;)

20. !BeTeR!

!BeTeR! User

bakın admin abim bile kullanamamış biz ne yapalım :D hehe

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.