Kelle avcısı 2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lndocile tarafından 16 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lndocile

lndocile User

Kelle avcısı 2 ye 3 arge dagitinca yüzde 12 artar diyor kelle avcısı 1 i tamamlayınca da yüzde 4 bunlar toplanıyor mu yoksa toplamda mı yüzde 12 yoksa yüzde 16 filan mı oluyor?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet bildiğim kadarıyla %16 bir artış sağlamaktadır.

İyi forumlar.

3. Modum heralda bilmiyorsunuz öyle olsaydi gövde 1 ve 2 toplanır golinin canı 316000 olurdu . Kelle avcısı toplam % 12 artış saglıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Mart 2015
  4. Merhaba ,

Kelle Avcısı I tamamlanınca %4
    Kelle Avcısı II tamamlanınca %8

toplamda 4+8= %12 etki ediyor.

İyi forumlar.

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Özür diliyorum yanlış bilgilendirme yapmışım affedin.Sonuçta bizler de hata yapabiliriz :)

İyi forumlar

6. ŞahFD

ŞahFD User

ama nasıl ya toplamda %12 etkimi veriyor peki neden 3 arge basıyoruz ozaman ilk etkisi için 6 verirken ikincisi için 8 3 sü için 12 oluyor toplamda 16 olmuyormu yani ?

7. Ilk basisinda %4 luk artis, ikinci basisinda da %4luk bir artis ilk seviyenin ustune ekleniyor yani %8 oluyor. 3. Basisinda ise yine bir %4 luk artis oluuor ve o da %8 e eklenip en son kalin sikarken olusan %12 lik hasarin temelini olusturuyor.

Kisacasi artislar birbirleriyle toplaniyor, sonuclar degil.

3lediginde %12 hasar artisi saglarsin

8. Merhaba ,

Kelle Avcısı I :

Kelle Avcısı II :

Bu şekilde olmaktadır.

İyi forumlar.

9. problem yok modum hatasız kul olmaz dimi:D:D:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.