KELLE AVCISI ARGE VEREMİYORUM :/

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OoO_NuC3R_Tr_OoO tarafından 25 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MODUM VE ARKADAŞLAR ben kelle avcısına arge verecemde 100 seprom + 1 arge puanı ve 100,000 credi istiyor bendeki herşey mevcut ama basmıyor üstüne ya lütfen yardımcı olurmusunuz :( :(:(:(:(:(:(:(:(:oops::oops::confused::confused::confused::mad::(:(

2. Hmm değerli kardeşim argelerin bir dağıtım şekli var eğer hatalı dağıttıysan bu yüzden argeyi veremiyo olabilirsin istersen arge dağılımı yada buna benzer foruma arama bölümünden bir arat ne şekilde argelerini dizmek istiyosan örneklerini bulabilirsin
    İYİ OYUNLAR.

3. pilot profiline gir kelle avcısının üstüne gel orda önceden dağıtman gereken argeleri göstercektir onlara verdikten sonra kelle avcısına verebilirsin arge hepsinde koşul var istediğin gibi veremiyorsun

4. BonusRasta

BonusRasta User

Bu anlatımları kontrol et bence :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ekim 2014
  5. Skaylapa tıkllayıp seproma bak ondan sonra direk arge kısmına gel sepromdan dolayı takılıyor sepromun olmasna rağmen

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Aşağıdaki kısımları dikkatlice inceleyiniz.

Kelle Avcısı ARGE ' lerine puan verebilmek için önce belirli bazı ARGE ' lere puan vermeniz gerekmektedir.

Kelle Avcısı I

• Kelle Avcısı I ve II sayesinde lazerlerin diğer oyuncularda daha fazla hasara neden olacaktır.
    • Kelle avcısı I ve II olarak iki kısımdan oluşur.
    • Kelle Avcısı I 0/2 den 1/2 e getirebilmek için Isı Arayıcı ve Kalkan Enerji den herhangi biri 2 ARGE geliştirilmiş olması gerekmektedir.
    • Kelle Avcısı I 2/2 ARGE yapmadan Kelle Avcısı II aktif olmaz.
    Kelle Avcısı I yeteneğine 1/2 Arge Puanı verdiğinizde lazerlerin diğer oyuncularda %2 daha fazla hasara neden olacaktır 1. Arge Puanı verebilmek için 100.000 credits ve 100 seprom harcanır

Kelle Avcısı I yeteneğine 2/2 Arge Puanı verdiğinizde lazerlerin diğer oyuncularda %4 daha fazla hasara neden olacaktır 2. Arge Puanı verebilmek için 200.000 credits ve 200 seprom harcanır.

Kelle Avcısı II

• Kelle Avcısı I ve II sayesinde lazerlerin diğer oyuncularda daha fazla hasara neden olacaktır.
    • Kelle avcısı I yeteneğine 2/2 ARGE vermeden Kelle Avcısı II aktif olmaz.
    • Kelle Avcısı II 0/3 den 1/3 e getirebilmek için Ayarcı,Bağlayıcı Işın II herhangi biri 3 ARGE geliştirilmiş olması gerekmektedir.
    Kelle Avcısı II yeteneğine 1/3 Arge Puanı verdiğinizde lazerlerin diğer oyuncularda %6 daha fazla hasara neden olacaktır 1. Arge Puanı verebilmek için 1.000.000 credits ve 1000 seprom harcanır

Kelle Avcısı II yeteneğine 2/3 Arge Puanı verdiğinizde lazerlerin diğer oyuncularda %8 daha fazla hasara neden olacaktır 2. Arge Puanı verebilmek için 2.000.000 credits ve 2000 seprom harcanır.

Kelle Avcısı II yeteneğine 3/3 Arge Puanı verdiğinizde lazerlerin diğer oyuncularda %12 daha fazla hasara neden olacaktır 2. Arge Puanı verebilmek için 3.000.000 credits ve 3000 seprom harcanır.

Kelle Avcısı I ve II yeteneğini tamamladığınızda lazerleriniz daha kalın görüntüye bürünecektir.

Keyifli Forumlar ;

Merhaba ;

Sayın BonusRasta ;

Üyelerin forumda link paylaşması yasaktır.

Lütfen link paylaşımında bulunmayınız.

Keyifli Forumlar

7. saol da modum ısı arayıcım 1 adet verdim sadece 2 adet vermedim arga kalkan enerjisinede 3/2 yazıyor sadece 3adet verdim kalkana :( ısı arayıcısına 1 adet dahamı vereyim

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Verdiğim bilgide yazdığı üzere

Kelle Avcısı I : İçin ;

Isı Arayıcı yada Kalkan Enerjisi ARGE ' lerinden herhangi birine 2 Puan vermeniz gerekiyor. ( Her birine 1 puan vermeniz , Kelle Avcısı I ' ri açmayacaktır. )

Kelle Avcısı II : İçin ;

Öncelikle , Kelle Avcısı I ARGE ' si , 2/2 ' de olmalıdır.

İkinci olarak Ayarcı yada Bağlayıcı Işın ARGE ' lerinden herhangi birine 3 puan vermeniz gerekiyor. ( Toplamda 3 adet değil , İkisinden herhangi biri 3 puan olmalı. Örneğin ; Ayarcı 3/5 olmalı. )

Umarım anlatabilmişimdir

Keyifli Forumlar

9. Merhaba ,

24 arge ile kalın sıkmak için ;

24 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Bu şekilde dağıtmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

10. MODUM BENDE Kİ ZATEN KALKAN ENERJİSİ 3/5 ZATEN ISI ARAYICISI'DA 2/5 AMA AÇILMIYOR İŞTE :/

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen ekran görüntüsünü alarak konuya ekleyebilir misiniz ?

Keyifli Forumlar

12. MODUM YENİ KONU AÇTIM ORDAN BAKINIZ ? URL KAYBOLDUDA YENİ KONUYA ATTIM RESMİ

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bir sonraki resimli mesajınızda konuya gerekli çözümler yapılmış olduğundan kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.