KELLE AVCISI ARGE VEREMİYORUM :/ !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OoO_NuC3R_Tr_OoO tarafından 28 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MODUM VE ARKADAŞLAR KELLE AVCISI ARGE VEREMİYORUM :/ ! BENDEKİ 1 ARGE PUANI VE 220 ADET GEMİMDE SEPROM BULUNMAKTADIR AMA HALEN VERİLMİYOR 1 ARGE PUANI EKSİK SADECE ONUDA YAPARIM DA SEPROM KIRMIZI YANIYOR HALEN RESİME BAKINIZ ALTTA

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ekim 2014
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İlk olarak alt alta mesaj yazmayınız , Flood yapmak yasaktır ve görüntü kirliliği yaratmaktadır.

İkinci olarak , Konu başlığını ve Konu içeriğinin tamamını büyük harf ile yazmayınız , Bağırmak anlamına gelir , etik değildir ve yasaktır.

Üçüncü olarak Resiminizi ben düzenledim.Resim eklerken , Direk Resim Linki olan kısımı kopyalayarak ekleme yapın

Sorunuza gelecek olursak

Şuan Kelle Avcısı I Açık görünüyor , yani puan verilebilir , Seprom kırmızı yanıyorsa , Puan veremezsiniz.

Gemide ki Seprom , ARGE Puanı vermede işe yaramıyor olabilir , Skylabınızda ki Seprom miktarını kontrol ediniz

Keyifli Forumlar

3. Modum gözünüzü seveyim benim skaylabda seprom 48 tanemi ne var oda zorla zor oluyor ? geliştir diyoru myok olmuyor üretemiyorum seprom :(

4. skylap'a gir ordaki seprom u gör sonra ver kelle avcısına bak şimdi senin 100 sepromun var ama kelle avcısı 200 istiyor oyunada 5-6 gün girmedin ve seoprmun full oldugunu düşünoyrsun skylap'a girip yetenek ağacına girersen öyle güncellenir ama skylap'a girmessen yetenek agacında halen 100 diye gösterir umarım yardımcı olurum :)

5. Kardeş ben senin dediklerini anladımda 5-6 gün girmiyecenmi yoksa nasıl güncelleniyor skylab :) onuda söleyin yeter valla konu kapansın canım sıkılıyor durmadan

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Skylab ' ınıza ait bir ekran görüntüsü konuya ekleyebilirmisiniz ?

Düzensiz bir şekilde geliştirdi iseniz yada Skylab Rafineri seviyeleriniz düşük ise , Seprom üretimi de düşük olur

Bu konuda yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor maalesef , Sabretmekten yada Skylab ' ı geliştirmekten başka çare yok

40 - 50 Aralığında ARGE ' si olanlar , ARGE ' yi sıfırladıklarında tamamen yeniden dizmeleri 2 - 3 hafta sürüyor

Keyifli Forumlar

OoO_NuC3R_Tr_OoO bunu beğendi.
  7. Saol Modum her şey için konuyu abim halleti k.g size hayırlı geceler
    İyi forumlar .

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Biz teşekkür ederiz , Sorununuz çözüme kavuşmasına sevindim

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.