Kendi açtığım konuya cevap yazamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALİCANO47 tarafından 9 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ALİCANO47

ALİCANO47 User

Az önce konu açtım bana gelen cevaba karşılık cevap yazacam Cevap yazma izniniz bulunmuyor. yazısıyla karşılaitım şu ayunda sorunlar benimi bulr arkadaşım

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konu ile ilgili gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konuyu kilitlemiştim.Bu yüzden dolayı cevap yazamamaktasınız.

İyi forumlar

3. ALİCANO47

ALİCANO47 User

Peki sence oyucuda duygu ve düşüncesini söyliyemezmi güzel kardeşim bu kadar mı basit oyun yönetilir

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Forumda neden konular kapatılır bu konu hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

5. ALİCANO47

ALİCANO47 User

bak suporta atığım mesaja daha cevap gelmedi forumdan biraz daha konuşunca adminin kendisi geldi isteyince oluyormuş demi

6. Merhaba ,

Konuya kimin baktığı ile ilgili bir durum yok kim uygun durumda ise konuya bakar.

Ayrıca zaten bir önce ki konunuzda gerekli cevap verilmiş durumda. Yani forumda çözülemeyecek bir durumda bizler ne yapabiliriz ? Görevli arkadaşımız gerekli yere yönlendirmiş ve gerekli açıklamayı yapmış.

Ayrıca forumda konuların kapanma sebepleri ilgili konu verilmiş o konuda gerekli açıklamalar mevcut.

İyi forumlar.

7. Kiyamet admin siyasi nick yuzunden banlanan gemiler 48 saat sonra acilcakti 60 saate yaklasti acilmiyor. Support karsilik vermiyor bize

8. ALİCANO47

ALİCANO47 User

Ama şöyle bişi var sayın adminim darkorbit görevlilerinin hepsi zaten bi tsde toplanıyor ordan destek alabilirsiniz banım nerdeyse açılacak daha ben burda konuşuyorum

9. Adminlerin bulustugu ts adresi var mi gidip gemimle ilgili konu konusmam gerek hala acilmadi gemim

10. Merhaba ,

Support karışık vermiyor şeklinde düşünmeyin çünkü mesaj yolladığınızda otomatik bir mail gelir. Mesajınızın ulaştığını gösteren ve Ticket yani Bilet numarası olan mail gelir. Daha sonra ise yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelir.

Belli kişilere ulaşabiliriz fakat support ekibine ulaşma şansımız yok maalesef.

Görevli TS adresine belli durumlarda gelinebiliyor fakat gemim açılmadı gibi bir sebeple almazlar.

İyi forumlar.

11. ALİCANO47

ALİCANO47 User

dunyaadamtr2 forum üstünden başka bi konu açabilirdin chat banından konu neye döndü yav

12. 48 saat ban yiyorum birde 48 saat adminlerin mailimi gormesini mi bekleyecegim.. offf.. niye otomatik acilmiyor bu gemiler. 2,5 gundur cigerim soldu

13. ALİCANO47

ALİCANO47 User

forum üzerinde başka konu açabilirdin ben adminle konuşuyorum admin döndü seninle konuşmaya başladı gerçi o onun sorumsuzluğu kendisi başka bi konu açmanı istemesi lazımdı yada 2 mizlede ilgilenecekti

14. Merhaba ,

Zaten süresi dolunca açılıyor fakat merkez saati ile Türkiye saati arasında 1 saat fark var.

Yani size gözüken 09-06-2015 22:15 ise Türkiye saati ile 23:15'te açılacak demektir.

İlk olarak sakin olalım. Buradaki her ikinize de cevap verdim tabii bu sorumsuzlukta olabilir.

1 FM arkadaşımız ve 2 Admin zaten gerekli açıklamaları zaten yaptık daha nasıl bir ilgi bekliyorsunuz ?

İyi forumlar.

15. ALİCANO47

ALİCANO47 User

Valla söyle söyleyim açıklama sorunumun çözülmesine yaramıyor suporta bakan arkadaşlarada söyleyin cevap vermelerinede gerek kalmadı

16. Merhaba ,

Açıklamalar illa soruna çözüm olacak diye bir şey yok. Zaten forumda değil support üzerinden çözülebileceğini yazmışız. Bu forumda çözülemeyecek anlamına geliyor zaten. Siz inatla forum üzerinden çözmeye çalışıyorsunuz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.